Skip to main content
×

Nieuwe functionaliteiten in iManager & aanvullende diensten

Ivengi zit niet stil. Zo wordt er continu doorontwikkeld aan onze dienstverlening en dus ook aan iManager. Behalve regulier onderhoud en technische updates (waarvan u als gebruiker weinig zult merken), zijn er ook nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Graag brengen we u op de hoogte van onderstaande ontwikkelingen.
 

Zo zijn er informatie-teksten toegevoegd in iManager voor pagina's die verborgen/ niet gereed/ uitgeschakeld zijn, respectievelijk met een afwijkende kleur. Hierdoor is sneller inzichtelijk wat de status van een pagina is. Daarmee wordt het beheer voor webmasters eenvoudiger.

Verder
IN HET KORT

Functionaliteiten

  • Copy
  • Dynamic seo sitemap

Diensten

  • Ranking rapportage
  • Concurrentie analyse

Nieuwe functionaliteiten & diensten

iCopy

Middels (de naam vermoedt het al) iCopy kan een iManager object eenvoudig gekopieerd worden. Op deze wijze kan een nieuwe pagina of object snel aangemaakt worden. Een ideale tijdsbespaarder dus!
Om iCopy te implementeren dienen er enkele aanpassingen aan bestaande templates plaats te vinden.
Voor de eenmalige investering van € 340,- kunnen deze aanpassingen worden doorgevoerd.

Dynamic seo sitemap

Met de toevoeging van de dynamic seo sitemap hebt u de vrijheid om niet alleen eenvoudig aan te geven welke pagina's wel of niet geindexeërd mogen worden door Google, maar ook kunt u de prioriteit aangeven. Zo zal een "algemene voorwaarden" pagina minder belangrijk zijn dan uw productpagina's. Door deze waardering zal uw website beter scoren en is daarmee beter vindbaar voor bezoekers en potentiële klanten! Het toevoegen van deze functionaliteit bedraagt eenmalig € 395,-

Ranking rapportage

Indien u inzicht wilt of u gevonden wordt op keywords in Google, is deze rapportage de oplossing! Maandelijks ontvangt u een overzicht van 20 of 50 zoekwoordcombinaties, waarbij stijgingen en dalingen worden weergegeven en de url waarop het zoekwoord matched. Deze tool biedt praktische handvaten om met content optimalisatie uw website beter vindbaar te maken! Deze rapportage is verkrijgbaar voor het aantrekkelijke bedrag van € 19,95 per maand voor 20 zoekwoorden of € 29,95 voor 50 zoekwoorden.

Concurrentie analyse

Het is voor ons mogelijk om op basis van door u geselecteerde zoekwoorden te toetsen hoe de concurrentie scoort. Deze informatie kan u inzicht geven waaraan u dient te werken in uw website of shop om zo uw concurrentie in te halen en voorbij te gaan! De zoekwoorden kunnen op maandelijkse basis bij maximaal 5 concurrenten worden gemeten. Deze rapportage is verkrijgbaar voor het aantrekkelijke bedrag van € 19,95 per maand voor 20 zoekwoorden of € 29,95 voor 50 zoekwoorden.

Device Orientation