Skip to main content
×

Geachte relatie van Ivengi,

Momenteel stijgt in Nederland het aantal Corona (COVID-19) besmettingen en zien wij vele maatregelen die worden genomen om een grotere uitbraak tegen te gaan. Ivengi heeft ook diverse maatregelen genomen en we willen u hierover graag informeren.

Onze medewerkers
We hebben onze medewerkers geïnstrueerd over eventuele besmetting, het voorkomen daarvan en de verantwoordelijkheid die wij hebben ten opzichte van onze medewerkers en relaties. Onze medewerkers volgen de richtlijnen van het RIVM.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van het virus, de verspreiding en de risico’s. Wij hebben expliciet afgestemd dat zij bij mogelijke klachten thuisblijven en indien nodig, zich volgens de voorgeschreven richtlijnen laten onderzoeken. Daarbij kunnen medewerkers zelf kiezen of ze thuis wensen te werken.

Onze klanten
Om persoonlijk contact te vermijden, verzoeken we afspraken zoveel mogelijk te laten plaatsvinden via digitale middelen.

Wij gaan ervan uit dat ook onze relaties de benodigde voorzorgsmaatregelen nemen en naast hun eigen medewerkers, hun cliënten en bezoekers, ook de gezondheid van onze medewerkers in acht nemen en ons informeren indien er een besmetting op uw locatie is.

Onze diensten
Ivengi blijft bereikbaar via het algemene telefoonnummer en/ of het directe nummer van uw contactpersoon. Uiteraard zijn we altijd via e-mail (support@ivengi.com) bereikbaar!
Kennissessies zijn reeds uit voorzorg verzet tot eind april.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op.
Namens het team van Ivengi.

Wees voorzichtig en beperk sociaal contact
Deel deze pagina op
Device Orientation