Skip to main content
×

Ivengi onderhoud

Ivengi onderhoud

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen, voeren onze leveranciers met regelmaat onderhoud uit. Hoewel wij trachten ervoor te zorgen dat u hiervan zo weinig mogelijk hinder ondervindt, willen wij u toch informeren omtrent deze werkzaamheden en u op de hoogte stellen welke impact dit op onze dienstverlening heeft. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent en blijft over onze diensten.

Veel aanpassingen doen wij zonder dat u dit merkt, maar soms zijn we genoodzaakt werkzaamheden te verrichten waardoor u onze diensten tijdelijk niet kunt gebruiken. Natuurlijk proberen wij de gevolgen zoveel mogelijk te beperken.

Daarom laten wij u weten wanneer er een mogelijke onderbreking in de dienstverlening plaatsvindt, zodat u daarmee rekening kunt houden. De duur van de onderbreking is slechts een indicatie waarvan wij kunnen afwijken. Wij proberen dit uiteraard zoveel mogelijk te beperken.
 

Wanneer: 4 augustus 2019 tussen 22.00 - 01.30 uur.

Wat: update internet verbinding

Impact dienstverlening: 

Tussen 22.00 - 00.00 wordt er geen impact verwacht van dit onderhoud omdat de hostingomgeving via meerdere verbindingen is aangesloten op het internet. 

Tussen 00.00 - 01.30 wordt er tijdens dit onderhoud een downtijd verwacht van +/- 15 minuten. Het kan dan ook voorkomen dat uw applicatie/website gedurende deze periode niet te bereiken is. Uiteraard wordt geprobeerd het ongemak te minimaliseren.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, neemt u dan contact met ons op via 043-8509090.

Alvast onze excuses voor dit ongemak.

Deel deze pagina op
043 850 90 90
Device Orientation