Skip to main content
×

Update iForm

UPDATE IFORM

Betreft updates omtrent het bewaren van gegevens in de resultaten van iForm.

Volgens Data Pro Certificaat dienen we een mogelijkheid te geven om resultaten van iForm op te ruimen. Momenteel kan dit alleen verwijderen met een handmatige actie per formulier, echter is dit voor sommige formulieren niet bij te houden.


Voor het toevoegen van bijvoorbeeld cv’s of andere bijzondere persoonsgegevens dient er een mogelijkheid te zijn dit gepland te verwijderen.
Voor een uitgebreid stappenplan om dit instellingen kan onze FAQ pagina geraadpleegd worden. 

Waarschuwingsmelding
Bij het openen van de iForm module in iManager is een waarschuwingsmelding zichtbaar. We willen u daarmee erop attenderen om de juiste instellingen toe te passen en bedachtzaam met persoonlijke gegevens om te gaan. 

Bewaartermijn instellen
Vanaf heden kan worden aangegeven hoelang de verzamelde data in het desbetreffende formulier bewaard dient te blijven. De duur van de bewaartermijn kan bij de instellingen van een formulier ingesteld worden. Indien u hier geen keuze invult, zal standaard na 90 dagen de inhoud worden verwijderd.
Een uitgebreide uitleg over deze instellingen is te vinden op de iManager nieuwspagina geraadpleegd worden.

Resultaten verwijderen
Uiteraard was het altijd al mogelijk om resultaten per stuk handmatig te verwijderen. Dit is nu uitgebreid met mogelijkheid om handmatig alle resultaten van een bepaald formulier te verwijderen. 

Belangrijk: De gegevens zijn definitief verwijderd na het deleten in iForm. 

Standaard retentietijd
Let op: standaard wordt er een retentietijd gehanteerd van 90 dagen voor alle formulieren!
Indien u geen bewaartermijn heeft ingesteld dan worden alle resultaten uit het desbetreffende formulier na 90 dagen verwijderd.
We raden u aan om tijdig een export te maken, mocht u de gegevens willen bewaren. Meer informatie over het maken van een export vindt u op de FAQ pagina.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met uw contactpersoon binnen Ivengi.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Ivengi.com

Deel deze pagina op
Device Orientation