Achtergrond_homepage
 

Ook succesvol zijn?

Wilt u online ook succesvol zijn? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek voor meer informatie!

Aboneer je op onze rss feed

Nieuws

Superhelden zijn er in alle vormen en maten, met ieder hun eigen krachten. Superhelden blinken uit, ieder met hun eigen specialisatie. Wij bundelen deze en zetten ze in op de juiste manier!
lees verder...

Interreg Euregio Maas-Rijn heeft voor Ivengi gekozen om een meertalige portal te ontwikkelen waarbij inzicht wordt verkregen over Interreg en de verschillende Interreg projecten met een duidelijke verwijzing naar het E-loket om nieuwe projecten in te dienen en te beheren.
lees verder...

Voor Wiertz Personeelsdiensten heeft Ivengi recentelijk de vacature app gerealiseerd. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Binnen de app is tevens een koppeling naar Easyflex gerealiseerd, waardoor de nieuwe vacatures automatisch binnen de app worden opgenomen.
lees verder...

Ivengi heeft de afgelopen tijd weer diverse projecten opgeleverd. Nieuwe websites zijn gerealiseerd voor Pode design meubelen, André Feijs Financiële Planners, Maastricht School of Management Executive Education (in samenwerking met Emilio Perez)
lees verder...

De Human Capital Agenda (HCA) is een actieplan, op initiatief van de Provincie Limburg, om aan de groeiende vraag naar ICT-professionals te voldoen.
lees verder...