« Terug naar overzicht

Internationaal portaal voor Interreg EMR

Marlie Dix (Communicatie Interreg V EMR):

“We hebben gekozen voor Ivengi vanwege de nauwkeurigheid waarmee ze het traject zijn ingegaan. Van indienen gedegen offerte met een scherpe prijs tot het uitvoeren van dit allesomvattende project. Een Interreg EMR website maken is niet gemakkelijk vanwege de grensligging en de viertalige opzet. De website is informatief, maar dient ook als portal voor het indienen van projecten. De look and feel van Interreg V is doorgevoerd en geeft de site een frisse uitstraling. Chapeau!”

Het programma Interreg V Euregio Maas-Rijn (van 2014 tot 2020) werkt knelpunten en praktische barrières weg om het potentieel van (en in) de Euregio Maas-Rijn te versterken.

De Managementautoriteit voor het programma Interreg V is de Provincie Limburg (NL). 

Interreg Euregio Maas-Rijn financiert grensoverschrijdende projecten met gelden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en vanuit de regio’s zelf. Door de grensoverschrijdende samenwerking levert Interreg EMR een bijdrage aan de levenskwaliteit van de ongeveer vier miljoen mensen die in de Euregio wonen.

Het programmagebied van Interreg V EMR omvat het zuiden en het midden van de Nederlandse provincie Limburg, het Duitse gebied Region Aachen, de Duitstalige Gemeenschap van België en de Belgische provincies Luik en Limburg. Deze regio's vormen samen met Zuidoost Brabant en Vlaams Brabant het gehele programmagebied. 

www.interregemr.eu


We zijn benieuwd naar uw mening
Uw naam:


Uw e-mailadres:


Vul hier de reactie in:


Reacties (0)