« Terug naar overzicht

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management (MSM) is één van de meest internationale business scholen in Nederland. 

MSM biedt studenten van over de hele wereld researchgedreven en internationaal geaccrediteerd management onderwijs, waaronder MBA, Master of Science in Management & Engineering (met RWTH Aachen), Master in Management programma’s en diverse kortere executive cursussen. MSM’s op onderzoek gebaseerd doctoraal programma, Doctor of Business Administration (DBA) staat als tweede op de wereldranglijst.


portfolio_achtergrond_2

MSM biedt haar onderwijsprogramma’s aan in Maastricht en op diverse locaties in de wereld in samenwerking met partner instituten. Jaarlijks studeren er wereldwijd rond de 1000 studenten af aan een van de MSM programma’s. MSM alumni bekleden topposities in het bedrijfsleven, de overheid en in het onderwijs.

Voor haar nieuw te ontwikkelen Executive Education website heeft MSM voor Ivengi als partner gekozen vanwege haar servicegerichte aanpak en, het allerbelangrijkst, vanwege Ivengi’s kennis van en ervaring met SEO. Ivengi is een betrouwbare partner die met haar klanten meedenkt, snel reageert en net even dat extra stapje zet om een project succesvol te maken. Mede hierdoor heeft MSM nog tijdens de ontwikkelfase van de Executive Education website besloten om ook met Ivengi de, reeds bestaande, corporate website aan te pakken.


We zijn benieuwd naar uw mening
Uw naam:


Uw e-mailadres:


Vul hier de reactie in:


Reacties (0)