« Terug naar overzicht

A73 Autolease

In 2008 is A73 Autolease BV gestart met autolease activiteiten gericht op het Midden- en Kleinbedrijf. Sindsdien zijn zij autonoom gegroeid. Hierdoor groeide ook de behoefte naar een professionele website die aansluit bij A73 Autolease anno nu. Altijd bereikbaar, dichtbij, en persoonlijk.

Vraagstelling:

A73 Autolease is een leasemaatschappij waarbij persoonlijk contact en een eerlijk advies voorop staat. Rob Geeraedts kent iedere klant persoonlijk. De nieuwe website moet dit vertrouwen uitstralen. Het moet een (potentiële) klant en wagenparkbeheerders antwoorden geven op vragen die zij hebben. Daarnaast moet het heel gemakkelijk zijn om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek en een op maat gemaakte offerte.


Rob Geeraedts
"Op het gebied van hosting en webdesign is Ivengi een echte kenner, waardoor zij gericht advies kunnen geven. Niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid, afspraken nakomen en een goede bereikbaarheid zijn kwaliteiten die wij bij Ivengi vinden. Verder is het prettig werken met Ivengi, omdat het mensen zijn die enthousiast en met plezier hun werk doen."
Rob Geeraedts

Oplossing Ivengi:

De nieuwe website is overzichtelijk en spreekt de doelgroep (leaserijder of wagenparkbeheerder) direct aan zodat zij niet hoeven te zoeken naar de juiste informatie. Dankzij de nieuwsmodule kunnen zijzelf actueel nieuws over bijvoorbeeld fiscale regelgeving verwerken op de website. Een bezoeker kan heel snel de juiste informatie vinden over bijvoorbeeld de diverse leasevormen. Dankzij het gebruik van banners kan A73 Autolease de bezoeker, op iedere unieke pagina, attenderen op voor hem interessante informatie. Op die manier wordt een bezoeker getriggerd om door te klikken, om uiteindelijk contact op te nemen met A73 Autolease.

De nieuwe website kan volledig in eigen beheer aangepast en verrijkt worden.

De snelste weg naar uw leaseauto?