« Terug naar overzicht

Call-IT

Over Call-IT

Call-IT is sinds 1986 gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve klantcontact diensten, zowel inbound als outbound, vanuit onze eigen contact center vestigingen. Actief vanuit zes locaties in de Benelux handelt Call-IT jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C) binnen uiteenlopende bedrijfssectoren met als doel alle klantcontacten op professionele wijze af te handelen.

De diensten van Call-IT bestaan o.a. uit:

  • Inbound
  • Outbound
  • Fullfillment
  • Datamanagement
  • Consultancy
  • Customer monitoring

Sinds 2001 maakt Call-IT, als werkmaatschappij, deel uit van het beursgenoteerde USG People N.V. (www.usgpeople.nl).


Jack Rijks - Call IT
"Ivengi heeft ons zowel gedurende als na het gehele traject perfect ondersteund door strategisch, creatief en kritisch met ons mee te denken. De lijnen zijn kort en de kostenstructuur is helder. Ze maken geen loze beloftes maar maken daadwerkelijk alles waar. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde resultaat"
Jack Rijks

Vraagstelling:

Call-IT is een gerenommeerd bedrijf dat al jarenlang werkt voor grote opdrachtgevers in onder andere de financiële dienstverlening, entertainment- en utility sector. Om de naamsbekendheid in, met name, Nederland te vergroten was een website nodig die optimaal presteert binnen de zoekmachines, eenvoudig te beheren was en voldeed aan de richtlijnen van USG People. 

Oplossing Ivengi:

Om de functionaliteiten en indeling van de website goed aan te laten sluiten bij de diverse doelgroepen in Nederland en België hebben we eerst samen de strategie bepaald. Hierbij zijn diverse interviews gevoerd met de betrokken medewerkers in beide landen waarna we een functioneel ontwerp hebben gemaakt. Het functioneel ontwerp is daarna vertaald in een mindmap waarin de structuur en opbouw van de website duidelijk werd van de twee landen.

Uiteindelijk is er een nieuwe meertalige corporate website ontwikkeld met een Nederlandse en een Belgische variant. Na oplevering kwamen er al direct meetbaar meer reacties via de website omdat de prestaties in Google verbeterd zijn. Medewerkers van Call-IT kunnen zelf, waar en wanneer ze willen, de website aanpassen en verrijken. Met behulp van de nieuwsbriefmodule worden medewerkers en relaties op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.