« Terug naar overzicht

Charles Feijts Groep

De Charles Feijts Groep met vestigingen in Born, Heerlen en Venlo, is sinds 1931 actief in bedrijfswagens en alle producten en diensten daar omheen. Naast de dealerschappen van IVECO, FIAT en ISUZU bedrijfswagens en trucks is CFG, middels haar dochterbedrijf BUCA Hydrauliek & Trailer, leverancier van PALFINGER laadkranen en haakarmsystemen, NCH containersystemen, CityBox en SAXAS carrosserieën.

Vraagstelling:

Charles Feijts Groep had enkele websites die enkele jaren oud waren en niet meer voldeden aan de wensen en eisen. Er werd o.a. nog gebruikt gemaakt van Flash waardoor de websites op bijv. een iPhone of iPad niet goed functioneerden. 

De Charles Feijts Groep was op zoek naar een professionele leverancier met een gebruiksvriendelijk CMS zodat het volledige beheer van de 3 websites (www.cfg.nl, www.strator.nl en www.buca.nl) op een eenvoudige wijze zelf gedaan kon worden. Het was heel belangrijk om alle producten en diensten overzichtelijk weer te geven alsmede de afgeleverde bedrijfsauto's / vrachtauto's. Daarnaast moest nieuws eenvoudig geplaatst kunnen worden.


"Ivengi maakt hetgeen ze zeggen waar; efficient, flexibel en snel"
Georges Simons

Oplossing Ivengi:

Allereerst is de huisstijl geïnventariseerd en is een maatwerk ontwerp gemaakt die aansluit bij het gevoel en de beleving die pas bij de Charles Feijts Groep. Hierin zijn referenties en een overzichtelijke navigatiestructuur erg belangrijk.

Door het gebruik van banners kunnen zijzelf, op iedere willekeurige pagina, bezoekers attenderen op relevantie informatie. Formulieren kunnen zelfstandig gemaakt worden en dankzij de Google Maps integratie kan iedereen eenvoudig de weg vinden naar een van de vestigingen in Limburg.

Omdat beeldmateriaal enorm belangrijk is kan de Charles Feijts Groep afgeleverde auto's weergeven als referenties en kunnen fotoboeken gekoppeld worden aan modellen.

Op dinsdag 3 december 2013 vond de eerste evaluatie plaats ivm het live gaan van de website www.cfg.nl. Hierin beoordeelde directeur Georges Simons ons met een 9 voor het gehele traject! Op korte termijn zullen ook de websites voor Strator en Buca live gaan!