« Terug naar overzicht

Elisabeth Strouven Fonds

Algemeen
Al meer dan 40 jaar, biedt de Elisabeth Strouven Foundation (Stichting Elisabeth Strouven) financiële steun aan organisaties en verenigingen in en rond Maastricht. De stichting ondersteunt diverse sociale en maatschappelijke initiatieven die een rol spelen bij het ​​creëren van een sterk functionerende en leefbare samenleving. Daarnaast draagt de Elisabeth Strouven Foundation ​​bij aan het ondersteunen van culturele doelen.

Onze uitdaging
De jaarlijks honderden papieren aanvragen die langs de verschillende bureaus en afdelingen gaan, is niet meer van deze tijd. Het is tijd om makkelijk en overzichtelijk te gaan werken.
De aanvrager zal enkel zijn aanvraag digitaal insturen en de medewerkers van Elisabeth Strouven Foundation de aanvragen altijd en overal online in een backoffice systeem kunnen raadplegen. Niemand zou dan ook maar iets hoeven uit te printen.


Onze oplossing
Na de gehele workflow van de klant in kaart te hebben gebracht heeft Ivengi een volledig digitale op maat aanvraagsysteem ontwikkeld, met achterliggende backoffice. Eén gevolg hiervan is dat de doorlooptijd van een aanvraag met 300% is afgenomen.
De aanvrager krijgt tussentijds automatische mails over het verloop van zijn aanvraag.
De medewerkers van Elisabeth Strouven Foundation zien binnen een overzichtelijke workflow in welke fase de aanvraag zich bevindt. Giften worden overzichtelijk  in verschillende categorieën schematisch weergegeven aan de websitekant.

Uitbreidingen
Inmiddels zijn we een paar jaar verder en is er veel veranderd binnen de Elisabeth Strouven Foundation. Zo zijn we nu niet alleen bezig met de restyling van de huisstijl, website en App, maar ook nieuwe maatwerkoplossingen binnen de backoffice.
Door de inzet van iMail, de nieuwsbrief-module kan er een online-adressenbestand worden beheert, die eenvoudig verschillende mailings naar verschillende doelgroepen stuurt. De toevoeging van iForum geeft de mogelijkheid om online aantekeningen te bundelen. Door deze aantekeningen van meta-tags te voorzien, kunnen we automatisch matchen en koppelen met toekomstige aanvragen. Ivengi kan hier middels de bestaande modules binnen het iManager platform een passend antwoord op geven.