« Terug naar overzicht

Golfbaan de Swinkelsche

Over Golfbaan de Swinkelsche
In het Noord-Brabantse Someren vindt u Golfbaan De Swinkelsche. Hier komen natuur, rust en ruimte samen in een prachtig nieuw golfcomplex. Het ontwerp van de 27 holes golfbaan (18 holes Championship Course en onze 9 holes Peelrijtbaan) is gemaakt door Golfbaanarchitect Frank Pont. Hij is in 2010 door Golf Weekly uitgeroepen tot meest succesvolle golfbaanarchitect van Nederland. De golfschool wordt vormgegeven door een jong team van PGA gecertificeerde golfprofessionals. Zij bieden lesmogelijkheden op maat; individueel of in groepsverband, voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer, voor volwassenen en jeugd.


Susan Swinkels
"Onze website is een informatieve website geworden met veel sfeerbeelden, die wij dankzij het CMS-systeem van Ivengi (iManager) makkelijk zelf dagelijks kunnen wijzigen"
Susan Swinkels

Vraagstelling
Omdat de Golfbaan in fases wordt opgeleverd is de wens  om de online communicatie ook gefaseerd uit te voeren. De sfeer en beleving van het schitterende natuurgebied moest de leidraad zijn binnen de website. Medewerkers van Golfbaan De Swinkelsche moeten in staat zijn om zelf snel en eenvoudig wijzigingen door te voeren en nieuwsbrieven te sturen naar de gewenste doelgroep(en).

Oplossing Ivengi
Ivengi heeft op basis van het unieke iManager CMS de nieuwe website gerealiseerd. Door te werken met grote sfeerfoto’s komt het unieke karakter van de golfbaan naar voren. Alle pagina’s kunnen via Social Media gedeeld worden en op de homepage worden de laatste Twitter berichten getoond. Daarnaast is er een koppeling gerealiseerd met E-Golf4U. Op termijn zal een business portal en een webshop opgenomen worden die vanuit het iManager CMS systeem eenvoudig beheerd kunnen worden.