« Terug naar overzicht

Fortas (Intergarde)

Doelstelling:
Fortas Mobiele Surveillance B.V. zet zwaar in op het transparant maken van de surveillance werkzaamheden die hoofdzakelijk gedurende de nacht en in het weekend plaatsvinden.

Met speciaal te ontwikkelen software moeten klanten via een inlogcode nagenoeg realtime inzage hebben in voor hun belangrijke gegevens, zoals: tijdstip ontvangst alarm, tijdstip aankomst en vertrek mobiele surveillance, onderbouwd door onder andere GPS informatie en weergegeven op digitale plattegronden. Rapportages aan de klant moeten via hetzelfde systeem verzonden worden , direct na afhandeling van de werkzaamheden. Via deze software kunnen gebruikers zelf een aantal zaken aanpassen, zoals waarschuwadressen waarmee de surveillant contact op moet nemen bij calamiteiten.

De bestaande GPS oplossing van Fortas bood niet de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen over meerdere voertuigen binnen een gebied en tijdsbestek en samengestelde informatie hiervan te krijgen. Daarnaast is de nauwkeurigheid van de weergegeven route niet minutieus genoeg ( te grote intervallen ).


"Dankzij het inlevingsvermogen en de kennis van Ivengi hebben we samen een goede case omschrijving neer gezet waardoor er naar de technische realisatie geen verrassingen waren. De GPS tool werkt en geeft onze relaties precies die real-time informatie die hoort bij een transparante beveiligingsorganisatie als Fortas."
Alex Hermans

Geboden oplossing:

Met de Ivengi GPS Pro software is het mogelijk de informatie van alle voertuigen in tijdsintervallen van enkele secondes zichtbaar te maken op digitale kaarten met Open Layers ondersteuning. Daarnaast kan per in te stellen gebiedszone ( een centrum of industrieterrein) alle informatie van aanwezige voertuigen inzichtelijk gemaakt worden met één druk op de knop. Deze oplossing biedt de mogelijk om realtime een of meerdere voertuigen te volgen, maar ook terug te gaan in de tijd. Dit indien gewenst op enkele meters nauwkeurig. Zo kan men per nacht alle bewegingen van meerdere voertuigen in een vooraf gedefinieerd gebied simpel bij elkaar brengen in één overzicht. Ook biedt de oplossing de mogelijkheid om gegevens op te slaan als bijvoorbeeld motor gestart, deur open of dicht, motor aan/uit, brandstofniveau, temperatuur, ect. Ook een koppeling naar een interne backoffice systeem behoort tot de toekomstige mogelijkheden.

Fortas: totaalbeveiliger met transparante dienstverlening!

Fortas is sinds het samengaan van Intergarde Mobiele Surveillance (Maastricht) en NIMO Mobile (Valkenswaard) de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland en met het opgetelde aantal ‘dienstjaren’ tevens één van de meest ervaren spelers in de beveiligingsmarkt.

Ivengi.com: maakt uw bedrijfvoering transparant via webbased softwaretools.

Ivengi.com ontwikkelt software welke steeds vaker als intermediair tussen bedrijfsprocessen en de webbased presentatie daarvan functioneert. Met meer dan 10 jaar usability ervaring weten wij wat een gebruiker en/of klant kan helpen om beter en sneller te kunnen functioneren.