« Terug naar overzicht

Koraal Groep Wonen

Bij Koraal Groep staan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied centraal. Samen bieden onze stichtingen een compleet zorg-, ondersteunings-, én woonaanbod.

Koraal Groep bestaat uit elf stichtingen in Limburg en Noord-Brabant die advies en ondersteuning bieden aan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied. Ze kunnen cliënten een totaalpakket aan zorg en ondersteuning aanbieden, omdat de deskundige medewerkers van haar stichtingen samenwerken en elkaar aanvullen. Ze ondersteunen mensen met een (verstandelijke) beperking en/of belemmering en hun netwerk, zoals ouders en verwanten. Zij helpen hen zichzelf te ontplooien om zo veel als mogelijk te participeren in de samenleving.

Op de website vindt u meer informatie over wonen bij één van de stichtingen van Koraal Groep. Gebruik de zoekmodule aan de linkerkant van het beeldscherm om gericht te zoeken in ons woonaanbod. Via het menu ‘Zij voelen zich thuis! kunt u lezen hoe onze bewoners leven op een manier die bij hen past. 


""Met Koraal Groep Wonen hebben we een woonwebsite neergezet voor onze toekomstige cliënten en hun verwanten. Ivengi legde niet alleen de solide fundering, maar hielp ons ook bij het realiseren van alle aspecten van onze digitale bouwtekening!""
Robin Schmitz, communicatieadviseur Koraal Groep

Koraalgroep heeft een ruim aanbod van woningen, die verdeeld zijn over diverse werkstichtingen. Het aanbod was echter niet transparant te bekijken. Hierdoor bleek het moeilijk voor de doelgroep om een geschikte woning te zoeken. 

De nieuwe website met woonapplicatie presenteert nu op laagdrempelige wijze het totale woonaanbod van de Koraalgroep. Dit woonaanbod wordt gecombineerd met actuele nieuwsberichten en panden die extra worden toegelicht via "In de etalage". Aan de rechterzijde worden ervaringen gedeeld van diverse bewoners. 

Het aanbod van woningen kan op verschillende manieren bekeken worden. Niet alleen via een lijstoverzicht, maar ook via een snelle zoekfunctie. Voor bezoekers die specifieke wensen hebben omtrent de woning, kan er van een uitgebreide zoekfunctie gebruik worden gemaakt. Vanuit de zoekresultaten kan er direct doorgeklikt worden naar een Google Maps, waarin met markers te zien is waar het aanbod zich geografisch bevindt.