« Terug naar overzicht

Koraal Groep

Over Koraal Groep
Binnen Koraal Groep staan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk en/of psychosociaal gebied centraal. Haar stichtingen, gevestigd in Noord-Brabant en Limburg, bieden samen een compleet en samenhangend pakket zorg, ondersteuning en begeleiding. Koraal Groep ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking en/of belemmering en hun netwerk, zoals ouders en verwanten. Zij helpen hen zichzelf te ontplooien om zo veel als mogelijk te participeren in de samenleving.

Vraagstelling:
Koraal Groep zocht een aantrekkelijke en visuele oplossing voor de presentatie van haar uitgebreide jaarverslag 2012. Niet alleen de grote hoeveelheid content diende hierbij digitaal beschikbaar te zijn, maar aangekleed met bijbehorende fotografie.
 


Oplossing Ivengi:
Op basis van een conceptdesign, onworpen door Koraal Groep zelf, is Ivengi aan de slag gegaan om een oplossing te realiseren die enerzijds voldeed aan de briefing omtrent een onderscheidend online website te maken en anderzijds ook eenvoudig te beheren was. Binnen  de website zijn enkele quicklinks opgenomen waardoor in één oogopslag duidelijk is met welke toekomstgerichte ideeen van medewerkers de Koraal Groep bezig is.

Het resultaat zorgde er o.a. voor dat de Koraal Groep genomineerd werd voor de Deloitte Kordes Award in de categorie Zorg.