« Terug naar overzicht

Leolux

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen. Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poufs. In Venlo worden alle producten op maat gefabriceerd en via dealers en designcenters gedistribueerd naar de eindklant.

Leolux was op zoek naar een betrouwbare online partner en was zelfs al in een vergevorderd traject met een andere leverancier. Nadat Leolux zich had ingeschreven voor een van onze kennissessies in Venlo vond een nader kennismakingsgesprek plaats en werd na een demo van het gebruiksvriendelijke iManager Content Management Systeem duidelijk dat onze oplossing veel beter zou aansluiten dan anderen konden bieden. Op het laatste moment is toen gekozen om met Ivengi verder te gaan!


"Ivengi is voor ons een zakenpartner die voor ons een goede en stabiele webomgeving heeft ontwikkeld. Door de prettige samenwerking en wederzijdse interesse komen we ook tot oplossingen voor uitdagingen buiten deze scope. Ivengi staat voor mij voor meedenken, flexibiliteit en kwaliteit."
Hans Filippini

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies past bij de klant. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt: in modellen, comfortopties, stof- en leer bekledingen en kleuren. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering. Dat kan alleen omdat Leolux in Nederland, vlakbij haar afzetmarkt, produceert met uitgekiende logistieke systemen. Zo creëert Leolux pluriforme meubelen voor pluriforme mensen. 

Om de vele mogelijkheden goed weer te geven heeft Ivengi, in samenwerking met de IT-afdeling van Leolux, een geavanceerde koppeling gebouwd om het assortiment met de juiste gerelateerde producten weer te geven. Het resultaat is een frisse website waarin de vele maatwerk mogelijkheden naar voren komen. 

De komende maanden wordt de website verder doorontwikkeld.