« Terug naar overzicht

Centrum Verhuizingen

Over Mondial Centrum Verhuizingen:

Mondial Centrum Verhuizingen heeft een lange historie. Die begint in 1943, midden in de oorlog, met een eenmanszaak die pakketjes rondbrengt in Maastricht, met de Markt/Boschstraat als bakermat. Later is het bedrijf overgestapt op verhuizingen. Al snel verhuisde het bedrijf naar Wijckerveld en in 1966 naar de Koning Clovisstraat. Ook daar speelde ruimtegebrek parten, dus werden overal in de stad opslagruimten gehuurd. Vanaf 1994 werd de eerste paal geslagen voor de definitieve locatie van Centrum Verhuizingen, op het huidige perceel op industrieterrein Randwyck. Maastricht zou altijd de thuisbasis blijven. Zo is Centrum verhuizingen uitgegroeid van een plaatselijke pakketdienst tot een toonaangevend, internationaal opererend verhuisbedrijf voor particuliere en zakelijke klanten met een uitgebreid dienstenpakket. Met volledig verzorgde verhuizingen, emigratie, boedelopslag en archiefbeheer kunnen ze bedrijven en particulieren op vrijwel alle vlakken ontzorgen. Of het nu over de weg is, over het water of door de lucht, met Mondial Centrum Verhuizingen zit u altijd goed. Daarnaast is Centrum Verhuizingen aandeelhouder in het landelijke samenwerkingsverband Mondial Movers. Als Mondial Movers kunnen wij zeer grote en landelijk contracten aan. Tevens hebben wij een aparte afdeling Zorg en Projectmanagement.

Vraagstelling:

Mondial Centrum Verhuizingen had een drie jaar oude website die niet meer voldeed aan de wensen en eisen. Nieuwsitems bleven bijvoorbeeld liggen omdat ze deze niet zelf konden wijzigen / plaatsen. Er kwamen vrijwel geen aanvragen via de website en de look-en-feel was verouderd.


"Ivengi heeft dezelfde kenmerken als onze organisatie. Ze zijn, duidelijk, probleem oplossend, persoonlijk contact, resultaat. Vandaar de klik met Ivengi."
Robert van Maasakker

Oplossing Ivengi:

Ivengi heeft op basis van de huisstijl van Mondial Centrum Verhuizingen een maatwerk design gemaakt dat aanstuurt op de call-to-action. Alle diensten worden versterkt door gebruik van de juiste, relevante, foto’s. Iedere pagina kan door Mondial Centrum Verhuizingen via het gebruiksvriendelijke iManager content management systeem zelf aangepast en / of verrijkt worden. Particulieren die een verhuizing willen inplannen kunnen direct via de website een formulier invullen waarna een berekening gemaakt wordt van het aantal te verhuizen kubieke meters. Zo kan Mondial Centrum Verhuizingen snel en onderbouwd een offerte uitbrengen.

Nu de website al enkele weken in gebruik is, is een duidelijke toename zichtbaar van het aantal offerte aanvragen!