« Terug naar overzicht

Mondygo

In een toonaangevend vakblad van de online reisbranche, stond in oktober 2013 een artikel met de naam "Het reislandschap in 2020", waarin trendwatchers als volgt voorspelde hoe het online reislandschap er in 2020 uit zou zien: "Nu iedereen, anno 2020, met 1 druk op de knop zijn eigen vakantie kan samenstellen uit een vrijwel ongelimiteerd en geintegreerd aanbod van (nagenoeg) alle aanbieders van vakanties en vakantiecomponenten, kunnen we ons niet meer voorstellen hoeveel stappen we vroeger moesten ondernemen om hetzelfde resultaat te bereiken".

Mondygo heeft deze "science fiction" al tot werkelijkheid gemaakt in 2015, live vanaf 8 juli 2015.Accommodatie, vliegtickets, transfer of huur auto? Pakketreis of los boeken? Op mondygo kan het allemaal en kun je alles vergelijken, combineren en in 1 keer boeken, bij welke aanbieder(combinatie) je ook verkiest te boeken op Mondygo.nl. Met totale prijstransparantie, de laagste prijsgarantie op je totale vakantie en behoud van de garanties en voorwaarden van de betreffende aanbieders. Je boekt op Mondygo.nl immers gewoon bij deze aanbieders, alleen heb je ze op Mondygo allemaal bij elkaar, is het veel makkelijker boeken, is het nooit duurder en vaak zelfs goedkoper vanwege de zgn. Mondygo combi-korting.

Niet voor niets is Mondygo genomineerd als 1 van de 12 voor de prestigieuze European Travel Innovator of the Year Award 2015 alsmede voor de World Travel Awards met 8 genomineerden waaronder Booking.com en Expedia.


Dit was onze uitdaging
Bouw een snelle toegankelijke database met importkanalen van meer dan 200 aanbieders van vakanties via automatische importprocessen als back-end. Het front-end, de website, moet een vakantiegevoel oproepen en consumenten de mogelijkheid bieden om via het invullen van hun wensenlijstje een gerichte zoekactie te starten met een responsetijd die in 80% van de gevallen minder dan 60 seconden het resultaat laat zien.

Onze oplossing
Deze zeer complexe vraagstelling is ingevuld met een team van specialisten op software, database en webdevelopment. We kunnen u alleen maar uitnodigen om zelf een kijkje te nemen en het resultaat te ervaren.

Lees ook: Mondygo publiceert grootste crowdfundingproject NL