« Terug naar overzicht

Morpak

Morpak b.v. Industriële verpakkingen, opgericht in 1980, is uitgegroeid tot een professionele producent van export verpakkingen. Gespecialiseerd in maatwerk producten zoals o.a. pallets, kisten en kratten voor export van kapitaalgoederen. Naast het produceren van verpakkingen biedt Morpak ook een aantal diensten waaronder het inpakken op locatie, stuwen van containers en verzorgen van het complete logistieke traject. Morpak staat garant voor professionaliteit, vakmanschap, betrokkenheid, persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat vindt u terug in de producten, maar ook in de manier van werken. Zij denken mee over besparingen, beschikken over vakkundige en gemotiveerde medewerkers en zijn snel en flexibel.


Dimitri Romeijnders van Morpak
"De nieuwe website ontworpen door Ivengi geeft Morpak een professionele uitstraling, de samenwerking was perfect! "
Dimitri Romeijnders

Vraagstelling:
De afgelopen jaren is Morpak meerdere keren van internetleverancier verandert. Morpak zocht stabiliteit en een betrouwbare leverancier voor de online communicatie. De nieuwe website moest meertalig zijn, eenvoudig (in eigen beheer) aan te passen zijn, gekoppeld worden aan Social Media en aansluiten bij het bedrijf. Via eMarketing wilt Morpak (potentiële) klanten op de hoogte houden.

Oplossing Ivengi:
Op basis van het iManager Content Management Systeem van Ivengi is de nieuwe website gerealiseerd. Hierbij is sterk gelet op een onderscheidend design waarin de diverse verpakkingsmethodes goed aan bod komen. Social Media, Youtube en de Duitse taal zijn geïntegreerd in het geheel.  Dankzij de nieuwsbriefmodule kan de juiste doelgroep op de juiste wijze per email voorzien worden van informatie. Alles vanuit een centraal dashboard binnen iManager.