« Terug naar overzicht

MTB Maastricht

Over MTB:

MTB draagt direct bij aan het welzijn van mensen en het rendement van organisaties in de regio Maastricht en Heuvelland. Ze leveren producten en diensten met betrekking tot Personeel, Facilitair en Productie. MTB brengt MVO en een hoge kwaliteit samen. Ze zijn betrouwbaar, betrokken, loyaal en trots. Trots op de vele klanten en partners die langdurige relaties met hun aangaan. Trots op de mensen die, ondanks hun afstand tot de arbeidsmarkt, van grote waarde zijn. Mensen die zich binnen en buiten de deuren van MTB ontwikkelen en uiteindelijk een baan vinden op de reguliere markt.

Ze bieden al hun relaties producten en diensten van hoge kwaliteit. Daarvoor zetten ze zowel ervaren als nog te ontwikkelen medewerkers in. Klantgerichtheid staat centraal. MTB is een bedrijf als alle andere. Maar met bijzondere mensen.

Vraagstelling:

MTB bedient vanuit de organisatie twee doelgroepen. De individu die door bijv. de gemeente(n) of het UWV wordt doorverwezen en de ondernemer die diensten kan afnemen. MTB is een partner voor deze ondernemers en verkoopt net als ieder ander bedrijf diensten. Dit wordt gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waardoor ondernemers maatschappelijke betrokkenheid tonen. MTB en Ivengi werken al jaren samen. De vorige website, het interne intranet en de nieuwsbriefmodule worden al jaren succesvol ingezet. Medio 2013 vonden de eerste gesprekken plaats omtrent de profileren en huisstijl van MTB. Samen met een communicatiebureau hebben we enkele brainstormsessies georganiseerd waarbij de wijze van profileren vorm heeft gekregen. Duidelijk was dat de diensten en producten van MTB duidelijk gecommuniceerd moesten worden met onderbouwing van de vele mooie referenties die zij hebben. Het contact leggen met de juiste persoon moet zeer eenvoudig zijn maar het beheer van de website, die veel uitgebreider moest worden dan de website die er was, moest wel eenvoudig blijven. Vanzelfsprekend moest de website toegankelijk zijn op alle mobiele devices en werken met alle gangbare browsers.


"Het is niet alleen dat ze goed werk afleveren en doen wat ze beloven. Bij Ivengi voel ik me als ‘one of the team’. Ik word er als klant serieus genomen en er wordt actief met me meegedacht."
Tineke Katsipodas

Oplossing Ivengi:

Samen met de projectmanager zijn er enkele strategische sessies geweest om een logische en gebruiksvriendelijke structuur te bepalen. Op basis van de nieuwe brochure hebben wij vervolgens de vormgeving van de nieuwe website bepaald. Een frisse nieuwe look en feel waarbij iedere dienst een eigen kleur heeft gekregen. Per dienst kan relevant nieuws en de juiste referenties en contactpersonen eenvoudig gekoppeld worden vanuit het gebruiksvriendelijke iManager Content Management Systeem. Referenties zijn enorm belangrijk binnen de nieuwe website. Voor de individu waarbij we kunnen laten zien wat werken voor MTB voor andere individuen betekend. Voor de ondernemer waarbij we laten zien wat de toegevoegde waarde van MTB is geweest bij deze bedrijven. Via banners kunnen per pagina de juiste onderdelen onder de aandacht gebracht worden zoals contactpersonen, vacatures, filmpjes, referenties, etc. Via de nieuwsbriefmodule kunnen klanten en geïnteresseerden geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen.

Dankzij de nieuwe website is MTB klaar voor de sterk veranderende markt en sluiten ze aan op de behoefte van veel bedrijven!

Benieuwd wat MTB ook voor uw organisatie kan betekenen?