« Terug naar overzicht

MVV Maastricht

De trots van Maastricht, Eerstedivisionist MVV Maastricht. Een volksclub met een rijke historie, een open en transparante vereniging voor iedereen. Herkenbaar in de regio en met aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid. Een rol spelen in de Maastrichtse samenleving ziet MVV Maastricht als groot belang. MVV Maastricht is dan ook meer dan voetbal en Vaan us Allemaol! 

Sinds begin 2014 kan MVV Maastricht met trots haar nieuwe website presenteren. Een strakke website met een geheel nieuwe lay-out, nieuwe foto's en een veelal nieuwe functionaliteiten. MVV Maastricht wilde na vier jaar een nieuwe 'look and feel'. Een look and feel die past bij het voetbalbedrijf MVV. Met dank aan Ivengi is dat gelukt! 


Ilse Leevels
"Ivengi weet waar de klant naar op zoek is, komt met goede ideeën en weet snel te schakelen."
Ilse Leevels

Fans kunnen dankzij de nieuwe website snel de juiste informatie vinden die ze nodig hebben. Ook voor sponsoren is een duidelijke splitsing gemaakt wat betreft de informatievoorziening. Bovendien hebben MVV-sponsoren nu de beschikking over een eigen, aparte businesspagina, die inzicht geeft in de netwerkmogelijkheden binnen de MVV Businessclubgroep.