« Terug naar overzicht

Ruijters Taxatie en Vastgoedadvies

Ruijters taxatie en vastgoedadvies combineert kennis van de lokale markt met diepgaande vakkennis om te komen tot de beste taxatie en vastgoedadvies met de meeste meerwaarde. Groot genoeg voor de allerbeste kwaliteit, klein genoeg voor een uitgesproken persoonlijke benadering. Als onderdeel van de Ruijters Groep hebben ze bovendien ruim 50 jaar ervaring met de specifieke vastgoedmarkt in Limburg. Niemand kent deze regio beter dan zij. Zij weten welke wereld schuilgaat achter de cijfers en statistieken, ze kennen de achtergronden en ontwikkelingen, de nuances en de vaak o zo belangrijke details.

Vraagstelling:

De Ruijters Groep heeft een nieuw onderdeel ontwikkeld voor taxatie en vastgoedadvies. Hiervoor werd een professionele partij gezocht die de nieuwe identiteit kon vormgeven en een moderne website kon realiseren die de doelstellingen van Ruijters taxatie en vastgoedadvies goed kon weergeven.


Juul Vervoort - Ruijters Taxatie en Vastgoedadvies
"Ivengi, een actief bedrijf met korte communicatielijnen"
Juul Vervoort

Oplossing Ivengi:

Na een kennismakingsgesprek is voorgesteld om het ontwerp en de vormgeving van de volledige huisstijl samen met onze partner Ontwerpbureau B2B uit te voeren. Na enkele brainstormsessies is een identiteit ontstaan die het vertrouwde van 50 jaar Ruijters Groep weergeeft in een fris, modern jasje. Op basis hiervan is een ontwerp gemaakt voor een website die Ruijters volledig in eigen beheer kan wijzigen. Er is voor gekozen om aan de hand van referenties en succesvolle projecten te laten zien wat de meerwaarde van Ruijters taxatie en vastgoedadvies is.

Op dinsdag 3 december vond de evaluatie plaats met onze consultant Chris Herben. Hierbij gaf Ruijters ons een 9,8 voor het gehele traject!