« Terug naar overzicht

Salon Craft

De oudste kapperszaak van Maastricht

Salon Craft is een kapsalon met rijke historie die teruggaat tot 1889 en beschikt over 3 separate etages met een herensalon, damessalon en een haarwerksalon.
De huidige eigenaar Eric Craft, is de 4e generatie in dit familiebedrijf, dat zich ook Hofleverancier mag noemen.
Naast vakkundig knippen en alle denkbare kappersbehandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor gezichtsverzorging, make-up, haarwerken & pruiken en oplossingen voor haarproblemen, zoals haaruitval.
Op deze site vindt u een schat aan informatie over zowel de kapsalon zelf, over haar-en huid problemen en over La Biosthétique.
In deze laatste groep worden de behandelmethodes uitgelegd en kunt u alle producten bekijken, beschrijvingen lezen en direct bestellen.

Keuze Ivengi

Ivengi: In de loop van 2014 kwam ik tot de conclusie dat onze website met eenvoudige webshop niet meer de uitstraling heeft die ik voor ogen heb. De site bestond al ruim 10 jaar en was qua techniek achterhaald.
Mijn wens was een eigentijdse site, met een uitstraling die past bij ons bedrijf en die door mijzelf te onderhouden is, ook wilde ik bij voorkeur met een lokaal bedrijf werken.
Door te googelen kwam ik op de site van Ivengi terecht. Ik zag in de Portfolio 'n aantal websites die mij aanspraken en zag dat enkele bevriende ondernemers al klant waren bij Ivengi.
Deze ondernemers heb ik benadert en gevraagd of ze tevreden waren over Ivengi, de webbouw en de service, deze reacties waren dus positief !

Aanpak van het project

Met Laszlo 'n plan van aanpak gemaakt, offerte, ontwerp, enz.
Ivo heeft daarna als projectmanager het hele proces van ontwerp site en webshop begeleid. Gedurende dit proces (van enkele maanden) hebben we zeer actief contact gehad en het ontwerp en toepassingen steeds weer bijgestuurd.
Na training voor het gebruik van Imanager ben ik aan de slag gegaan met het "vullen" van de webshop.

Nu de website online is moet ik zeggen dat alle wensen voor de nieuwe site zijn vervult en zelf overtroffen, ik ben zeer tevreden over de site, de samenwerking (en 't geduld en begrip van Ivo) met Ivengi zal ik dan ook zeker aanbevelen.