« Terug naar overzicht

Stores Connect

Stores Connect, the place to be voor de leukste webshops op het gebied van fashion, beauty, food, interieur & lifestyle. Met een wereldwijd web vol mooie, bijzondere webshops, is het steeds moeilijker zoeken en gevonden worden. Met Stores Connect verzamelen ze de meest stijlvolle, eigentijdse en hippe webshops op één site en verbinden ze de webshops én hun bezoekers met elkaar. Zo vergroten ze samen niet alleen de vindbaarheid van de afzonderlijke shops, maar zorgen ze er ook voor dat bezoekers van Stores Connect heel eenvoudig en snel de producten vinden die zij zoeken, inspiratie opdoen én telkens nieuwe webshops ontdekken. Want met 100.000,00 webshops in Nederland draait het allemaal om gevonden worden.


"Niet alleen zijn wij meer dan tevreden over onze website Stores Connect maar ook de backoffice is helemaal naar onze wensen ingericht."

Reactie van klant:

Met de website van Stores Connect wisten we precies wat we wilden, maar was dit technisch ook allemaal realiseerbaar. Het bouwen van de website an sich zou het probleem niet zijn. Maar als je er naar streeft een verzamelwebsite op te zetten met een 1000-tal webshops dan moet  de backoffice snel en gemakkelijk in gebruik zijn en een goed overzicht kunnen bieden. We stapten compleet met moodboard naar Laszlo Graven van Ivengi. Ons wensenpakket was voor Ivengi geen probleem, zo bleek. Niet alleen zijn wij meer dan tevreden over onze website Stores Connect maar ook de backoffice is helemaal naar onze wensen ingericht.