« Terug naar overzicht

Tenderspot

Tenderspot® is een innovatief netwerkplatform waarop en bedrijven, civiele projecten plaatsen, offertes aanvragen en diensten of bouwstoffen aanbieden.

Het Tenderspot® platform biedt u toegang tot  een sterk netwerk van opdrachtgevers, civiele grootbedrijven, specialistische (onder)aannemers en het MKB.

Enkele Tenderspot® voordelen op een rijtje;

  • Toegang tot een groot landelijk netwerk van bedrijven
  • Efficiënt en effectief werk aanbesteden
  • Zicht op alle projecten in uw eigen regio
  • Laagste marktprijs garantie door brede uitvraag
  • Transparant en integer inkopen en aanbesteden


Vraagstuk
Tenderspot gaf aan; We zijn twee ambitieuze mensen die samen een bedrijf wilde starten, en wel een bedrijf gebaseerd op een innovatief idee met als doel de huidige markt te veranderen. Om dit idee uit te werken met ons zochten we een partner welke bereid was mee te denken om project van een idee naar een werkend programma te brengen. Een bedrijf dat de mind-set heeft om met een start-up samen te werken maar ook de kennis en capaciteit om een snelgroeiende start-up te kunnen ondersteunen. Bij de eerste kennismaking wisten we dat we aan Ivengi de juist partner hadden, en nu dat ons programma klaar is zijn we nog net zo overtuigd. We kijken uit daar een lange en goede samenwerking waarin we ons beide van onze beste kant kunnen laten zien.

Onze oplossing
Ivengi heeft de wensen en eisen van Tenderspot geïnventariseerd en samen met de klant overwogen beslissingen gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een uitgewerkte schematische workflow, waarbij de verschillende processen visueel inzichtelijk zijn geworden. In overeenstemming met de technische contactpersoon van Tenderspot en het software team van Ivengi zijn de functionaliteiten en werking van de applicatie afgestemd.

Middels Scrum-methodiek zijn we het project gestart en konden de eerste bedrijven al snel inschrijven, gevolgd door projecten aanmaken en vervolgens offertes indienen.
Parallel aan de applicatie heeft het web-team van Ivengi de Tenderspot website vormgegeven en online geplaatst, zodat nieuwe bedrijven geïnformeerd worden over de applicatie van Tenderspot.