« Terug naar overzicht

Vegers Meubelen

Het familiebedrijf Vegers Meubelen staat voor meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van woon- en slaapkamerinterieurs. Het door zijn grote glazen wanden bijna transparante gebouw heeft een luxe uitstraling en is gelegen op de Woonboulevard in Heerlen. In de ruime showroom treft u compleet uitgewerkte woon- en slaapkamerinterieurs aan doet u legio ideeën op om uw woon- en uw slaapkamer te verfraaien tegen zeer betaalbare prijzen.

Vraagstelling:

In 2008 had Vegers Meubelen geïnvesteerd in een website op basis van het Joomla Open Source platform. Na enkele jaren hiermee gewerkt te hebben kwam naar voren dat het Content Management Systeem (CMS) niet gebruikersvriendelijk werkte en het regelmatig (tegen kosten) geüpdate moest worden waarbij ze zelfs op het eind gehacked waren omdat ze niet over de laatste versie beschikten van het Joomla platform. Vegers Meubelen was daarom op zoek naar een partner die met ze meedenkt, niet blijft komen met onverwachte kosten en een systeem heeft dat gebruikersvriendelijk was. Na een aantal gesprekken met enkele leveranciers kwam Ivengi als beste uit de bus.


Rob van den Bos - Vegers Meubelen
"In Ivengi vonden wij een partner die onze ideeën wist te vertalen naar een schitterende site die ook nog eens eenvoudig door ons is te onderhouden. Dus een bedrijf dat waarmaakt wat er afgesproken wordt en waar je probleemloos op terug kunt vallen."
Rob van den Bos

Oplossing Ivengi:

De nieuwe website is voorzien van veel interactieve elementen. Bezoekers worden geïnspireerd door het gebruik van veel foto’s en krijgen ideeën aangedragen waardoor ze een goed beeld krijgen van de vele mogelijkheden die Vegers Meubelen kan leveren. Door gebruik te maken van banners / eyecatchers kunnen acties en nieuwe producten onder de aandacht worden gebracht. De website is op basis van het iManager CMS gebouwd waardoor ze zelf, overal en altijd, de inhoud kunnen aanpassen en verrijken zonder tussenkomst van Ivengi. Bezoekers kunnen eenvoudig de producten die ze mooi vinden ‘leuk vinden’ en delen via Social Media.