« Terug naar overzicht

Zuyd Professional

Waar staat Zuyd Professional voor?

Onderwijs is de core business van Zuyd Hogeschool en dus ook van Zuyd Professional. Het zit in het bloed van Zuyd Professional. Voor Zuyd Professional is het iedere keer weer een interessante uitdaging om hun kennis in al haar facetten én doelgroepgericht voor de dag te brengen.

De ambitie is om professionals en bedrijven te verleiden het beste uit zichzelf te halen, ambities waar te maken en relevant te blijven. Er wordt gezocht naar mensen en bedrijven die, net als Zuyd Professional, streven naar innovatie, ontwikkeling en uitwisseling. Om het hele jaar door het beste en meest flexibele opleidingsaanbod voor jou te creëren, werken de Zuyd faculteiten intensief samen, niet alleen met elkaar maar juist ook met het werkveld, alumni én andere stakeholders.
 


Opleidingen

Van korte trainingen, cursussen en masterclasses tot en met volledige Bacheloropleidingen, Masteropleidingen en Associate degrees. 
Zuyd Professional biedt een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op diverse erkende niveaus. Voor iedere professional hebben wij voldoende keuze.

De opleidingen zijn onder te verdelen in verschillende vakgebieden, namelijk:

  • Zorg & welzijn
  • Onderwijs
  • Bedrijfskunde
  • Bouw & techniek
  • Persoonlijke vaardigheden

Maatwerk voor bedrijven

Zuyd Professional biedt voor alle organisaties flexibele maatwerktrajecten. Samen worden de beoogde doelen vastgesteld en op basis daarvan wordt een passend programma gebouwd.
De doelen, de organisatiecontext alsook de aanwezige competenties en ervaringen van medewerkers vormen de basis van ieder traject, zodat er nog gerichter getraind kan worden. In het doel- en doelgroepgerichte aanbod worden herkenbare casussen verwerkt die aansluiten bij de vraagstukken uit ieders sector. Zo worden theorie en praktijk samen gebracht en deze versterken het leereffect bij organisaties en medewerkers. Met Zuyd Professional blijft je organisatie relevant voor de uitdagingen nu en in de toekomst. 

Ivengi
Vanuit Zuyd Professional is het boeiende vraagstuk naar voren gekomen om een website te ontwikkelen in de look and feel van Zuyd, die op korte termijn gerealiseerd moest worden. Vanwege de krachtige en efficiënte samenwerking heeft dit geleid tot een mooi eindresultaat.

Bekijk de website via onderstaande link.