Skip to main content
×

Cyberveiligheid

Het valt wellicht op dat cyberveiligheid steeds vaker in het nieuws is. Ook wij bij Ivengi hebben gemerkt dat er steeds meer geraffineerde kwaadwillenden zijn die het op websites, applicaties en servers hebben gemunt. Om eventuele nare situaties voor te zijn hebben we de afgelopen maanden ingrijpende upgrades aan ons datacenter doorgevoerd. Zo hebben we onder andere nieuwe switches en firewalls van topkwaliteit geïnstalleerd. Ook hebben we een operations manager aangesteld die voltijd het datacenter en alle data in de gaten houdt en hebben we onze werkprocessen aangepast waardoor we een ISO certificering hebben behaald. Met al deze maatregelen hebben wij er alle vertrouwen in dat wij jouw website en data adequaat kunnen beschermen.

Captcha
Mens of Computer?

De checkbox dat u geen robot bent of het aanklikken van stoplichten; dat zijn Captcha's. Een Captcha is een veiligheidsmaatregel die bekend staat als challenge-response-authenticatie. Captcha helpt bij de bescherming tegen spam en ontsleuteling van wachtwoorden door middel van een eenvoudige test. Deze test toont aan dat u een mens bent en geen computer die probeert in te breken in uw systeem.

Door middel van Captcha mist u nooit een belangrijke e-mail die verdwaald is geraakt tussen de spam. 

DKIM
Veilige gebruikers

DKIM (DomainKeys Identified Mail) is een techniek waarbij een organisatie verantwoordelijkheid neemt voor een bericht dat per e-mail wordt verzonden. Door middel van DKIM wordt spam bestreden. Uw mailservers controleren de inkomende e-mails op hun authenticiteit. Als er gebruik gemaakt wordt van DKIM is uw website een stuk minder interessant voor spammers omdat ook zij weten dat de spamberichten niet uw inbox halen. 

Voor u heeft dit de volgende voordelen:
1. Bescherming van berichtintegriteit. Het is mogelijk om te controleren of de inhoud van de e-mail niet is gewijzigd tijdens het verzenden.
2. Verhoogt de domeinreputatie en de afleverbaarheid van e-mails. 

SPF
NEE. TEGEN. SPAM.

Sender Policy Framework (SPF) is een protocol dat als doel heeft spam te verminderen. Door middel van SPF wordt vastgesteld of de verzender van een e-mailbericht gerechtigd is om deze te verzenden. Hierdoor komen alleen e-mails in uw mailbox die ook voor u bedoeld zijn.

Vragen?

Bij verdere vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op!

Device Orientation