Skip to main content
×

Even voorstellen: Erwin Pieters

Even voorstellen...

Mijn naam is Erwin Pieters, 39 lentes jong en samen met mijn mooie en lieve vrouw Mandy Pieters-Thehu, ouders van twee prachtige kinderen: Jaimy, onze zoon van 7 en Lynn, onze dochter van 4.

Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat er in en om een ‘personal computer’ draait.
Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om in de ICT-branche te gaan werken.

Inmiddels een kleine 20 jaar later is dit nog altijd het geval en heb ik een passie voor techniek, coaching en bedrijfsprocessen ontwikkeld.

Het efficiënter maken van processen fascineert mij en daarbij haal ik veel energie uit het verbeteren van de dienstverlening voor de klant.

Sinds begin november dit jaar mag ik mij als commercieel projectmanager, onderdeel van de Ivengi familie noemen. Ivengi is een mooie club met ICT-professionals of beter gezegd: ‘Technische superhelden’, zoals wij ons graag noemen.

Erwin Pieters
Als commercieel projectmanager, mag u van mij verwachten dat ik uw projecten aandachtig zal begeleiden.

Projecten kunnen complex zijn, maar vallen of staan met de juiste communicatie. Hiervoor zal ik de spin in het web zijn tussen de ‘interne’ en ‘externe’ klant.

De juiste voorbereiding is het halve werk en niets werkt prettiger dan duidelijkheid tussen ons en u als opdrachtgever.

Naast mijn passie voor techniek, sport ik graag. Hardlopen, skaten, wielrennen of een ‘obstacle run’, ik ben ervoor in.

Als Bourgondiër, kan ik dit ook goed gebruiken, want een ‘speciaal’ biertje of een single malt smaakt op zijn tijd erg goed. Dus laten we na het opleveren van een succesvol project hier samen op toosten.

Hopelijk mag ik snel kennis met u maken en mocht u op basis van mijn voorstelling vragen hebben, dan neem gerust contact met mij op.

Met hartelijke groeten,
Erwin Pieters

Meer weten?

Erwin Pieters

Commercieel Projectmanager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation