Skip to main content
×

Even voorstellen: Loes Toenbreker

Aangenaam!

Mijn naam is Loes Toenbreker. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn kat Winny in Waubach, een kerkdorpje in de gemeente Landgraaf.

De wereld van de software ben ik ‘per toeval’ ingerold. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als logopediste in een praktijk, heb ik besloten dat ik mijn carrièrepad een flinke twist wilde geven. Een job bij een softwareleverancier voor het notariaat was hiervan een direct gevolg. Ik ontdekte de wereld van de software en voelde mij meteen als een vis in het water! Inmiddels heb ik uiteenlopende taken en functies bekleed bij verschillende bedrijven en heb ik met mijn start bij Ivengi weer een nieuwe stap gezet richting de toekomst.

Sinds 1 oktober 2020 hoor ik bij de club ‘Ivengers’: een mooie nieuwe stap in mijn loopbaan, waarbij ik mij als softwareconsultant graag aansluit bij deze Superhelden.

Binnen Ivengi ga ik mij bezighouden met Easyfunders, de applicatie voor subsidies en vermogensfondsen. Naast beheer en testen van de applicatie, zult u mij onder andere tegenkomen tijdens implementatietrajecten. Ook via de servicedesk komen uw vragen over de applicatie mede bij mij terecht. Daarnaast zal ik mij bezighouden met een stuk release- en projectmanagent en met het optimaliseren van werkprocessen en handleidingen.

Blije gezichten, dat is mijn streven. Ik voel mij op mijn best wanneer ik kan zorgdragen voor een soepele communicatie in de breedste zin van het woord; van het nakomen van afspraken tot het oplossen van uitdagingen waar u als Ivengi-relatie vragen over heeft. Communicatie is in mijn wereld de sleutel tot (bijna) alles: zolang we van elkaar begrijpen wat we bedoelen, voelen we ons gehoord en kunnen we elkaar vooruit helpen.

Loes Toenbreker
Werken met een glimlach maakt ieders dag tot een succes!

In mijn vrije tijd schrijf ik graag, zowel in opdracht als voor persoonlijke ontspanning. Verder hou ik van wandelen, het ontdekken van de wereld, de natuur, dieren en lekker eten. Fotografie is mijn nieuwe hobby: een vaardigheid die nog wel wat oefening kan gebruiken. 

Oh ja, en ik hou ook enorm van koffie! Ik zie er naar uit om kennis met u te maken.

Heeft u op basis van bovenstaande voorstelronde nog vragen? Neem gerust contact met mij op via loes.toenbreker@ivengi.com, dan maken we direct een afspraak.

Met hartelijke groeten,
Loes Toenbreker

Deel deze pagina op
Device Orientation