Skip to main content
×

Monfrance webshop

Zichtbare kwaliteit.

Online succesvol zakendoen.

Monfrance schoenmode is inmiddels een begrip in Maastricht en omstreken en heeft op dit moment 6 vestigingen. Vanuit de markt ontstond de vraag of Monfrance ook een professionele webshop had. Belangrijk hierbij was dat de uitstraling en professionaliteit van de Monfrance winkels gewaarborgd moest worden in de shopuitstraling.

Intern wordt er gebruik gemaakt van software waarin artikelen, klanten, voorraad, orders, prijzen en de inkoop geregistreerd worden. Dit pakket is een complete back-office oplossing en is gekoppeld aan de webshop, zodat de afhandeling van bestellingen vlekkeloos en snel verloopt.

De uitdaging

De uitdaging

24/7 klanten kunnen bedienen, zonder dat ze daarvoor naar een winkel hoeven te gaan. Het gemak van online eenvoudig zoeken naar dé perfecte schoen, deze kunnen vergelijken en snel kunnen bestellen. Doelgroepen moeten eenvoudiger op de hoogte worden gebracht van nieuwtjes en sale, waarbij zij direct kunnen bekijken wat er allemaal in die sale wordt aangeboden. De uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en het serviceniveau moeten van hetzelfde niveau zijn als de producten van Monfrance; van uitmuntende kwaliteit. 

De oplossing

Inmiddels is de webshop niet meer weg te denken uit de dienstverlening van Monfrance. Bestellingen stromen dag en nacht binnen en worden snel afgehandeld met behulp van de koppeling met de back-office. Het bijwerken van de webshop en alle producten verloopt eenvoudig via iManager. Door de hoge up-time van de Ivengi servers kunnen klanten gegarandeerd shoppen wanneer het hen uitkomt!

Meer weten?

Lotte Wolting

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation