Wie zijn we?

Visie en Missie

Visie
Wij verplaatsen ons in uw klanten, wij denken als uw klanten. Dat maakt ons zo krachtig en onderscheidend. Het internet draait om ervaring, beleving, emotie en betrokkenheid. Het resultaat: uw klant wordt geprikkeld en gaat over tot actie.

Missie
De online economie groeit razendsnel. Wij willen organisaties helpen al hun online kanalen in te zetten om een klantgedreven dialoog te starten. Daarbij zetten wij de beste technologie- en software oplossingen in, zodat de effectiviteit van uw online communicatie zo hoog mogelijk is.

Onze samenwerking stopt niet bij de realisatie van een online presentatie, maar gaat juist verder. Het bereiken van uw business doelstellingen is ons mikpunt. Dat betekent dat we, samen met u, het resultaat van uw online ambities meten en evalueren.

Historie

Als jonge ondernemers zijn Guido Wintjens en Ivo Maas in 1999 aan het Dromen en Denken gegaan: ‘Wat kunnen we betekenen in de zich snel ontwikkelende ICT markt?’ De eerste twee jaar lag de focus op de inrichting van IT netwerken, computers, servers en het maken van CD-ROM presentaties. In 2002 stonden Durven en Doen centraal: Ivengi werd opgericht (de naam is een samenvoeging van Ivo en Guido). De eerste medewerkers gingen aan de slag om hun ambities te verwezenlijken. De nadruk lag vooral op de ontwikkeling van nieuwe, vaak eerste, websites voor bedrijven.

Inmiddels heeft Ivengi vestigingen in Maastricht en Eindhoven, meer dan 40 gepassioneerde medewerkers en honderden tevreden en succesvolle klanten. De Ivengi groep en dienstverlening is inmiddels uitgebreid met twee succesvolle zusterbedrijven, Mopas.eu en SmartBusinessConsultancy BV. Daarbij heeft Ivengi alle specialisaties en disciplines in huis om klanten de best mogelijke oplossing te leveren voor hun doelstellingen. Immers, Ivengi stelt zich ten doel om 'altijd anders te zijn', stimuleert en motiveert Ivengi om het optimale uit ieders bedrijf te halen. De visie van Ivengi is dat zonder hulp van geautomatiseerde processen, het onmogelijk is om succesvol te zijn. Ivengi ontzorgt bedrijven door bedrijfsprocessen te analyseren en data te ontsluiten naar waardevolle en bruikbare informatie. Dit doen we inmiddels al meer dan 15 jaar. 

voorwaarde midden

Partners

Wij willen graag aan uw vraag naar totale business oplossingen voldoen, daarom werken wij samen met partners die, net als Ivengi, kwaliteit nastreven. 

Detron ICT faciliteert het gevirtualiseerde datacenter vanuit twee losstaande lokaties voor Ivengi.

Wij werken, op projectbasis, samen met ontwerp- en marketingbureaus en andere leveranciers van goede online business software. Onze software engineers bouwen gateways die de communicatie tussen back- en frontoffice soepel integreren. 

EzTime maakt het registreren van uren stukken makkelijker. De applicatie stelt klanten in staat uren snel en eenvoudig in te geven op uw smartphone of tabltet en verstuurt bovendien automatisch een kopie van de ondertekende werkbon naar zowel de klant als uw eigen administratie. 

Mopas monitoringsystemen bevorderen het welzijn van mensen in risicovolle woon- en werksituaties doordat persoonlijk letsel als gevolg van onveiligheid kan worden voorkomen. Onveiligheid zorgt voor angst en baart de dierbaren en leidinggevenden grote zorgen. 

Vacatures

Als sterk groeiende organisatie met ambitieuze doelstellingen zoeken wij ter uitbreiding een:

Ook kun je een open sollicitatie sturen aan vacature@ivengi.com.

stage links

Stage

Wil jij met Ivengi meegroeien en jezelf doorontwikkelen, kom dan een kijkje nemen in onze keuken. Veel van onze enthousiaste medewerkers hebben ooit bij ons stage gelopen en werken nu met veel plezier bij ons.

Kijk hieronder voor een overzicht van onze stageplekken:

Een open sollicitatie kun je sturen aan vacature@ivengi.com.