Skip to main content
×

Wij zijn Ivengers

Technische superhelden met sociale skills.

Durf jij het anders te doen?

Wij wel. In 2002 startten Guido Wintjens en Ivo Maas met Ivengi.com en sindsdien staat ons team van Ivengers voor durf en doorzettingsvermogen. Vanuit Maastricht en Eindhoven ontwikkelen wij digitale oplossingen voor voorwaarts denkende organisaties die het anders durven te doen. We vermenigvuldigen jouw visie en data met onze ervaring en innovatieve kracht.

Verander je mee of verdwijn je?

Want het is zeker dat je huidige business model in de toekomst niet meer bestaat.

Guido Wintjens

In mijn rol als directeur van Ivengi ben ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Mijn grote passie is om mensen met technologie te combineren en hier slimme oplossingen te creëren. En met succes, want Ivengi is inmiddels uitgegroeid tot het grootste digitale bedrijf van Limburg met vele tevreden klanten binnen en buiten Limburg. Zorgen dat bedrijven optimaal digitaal worden is één van mijn expertises. Ik vertaal complexe ICT-vraagstukken naar bruikbare oplossingen en zoek samen met de klant naar wat hij écht nodig heeft. 

Ivo Maas

Samen met Guido startte ik Ivengi in 2002 en ben sindsdien verantwoordelijk voor de klantprojecten binnen Ivengi. Nog steeds ben ik dagelijks bezig met projecten, omdat kwaliteit voorop moet staan en omdat het zowel technisch als visueel moet kloppen. Goed is niet meer goed genoeg, ik wil mijn klant verrassen. Niet alleen de vraag moet duidelijk zijn, maar ook de achterliggende vraag moet helder zijn om een project succesvol te maken. Empathie is mijn toverwoord! Projecten binnen tijdsplanning en budget opleveren, daar krijg ik energie van. 

Build. Measure.
Learn. Repeat.

We houden van aanpakken en duidelijkheid. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij vinden dat ook de meest technische hoogstandjes simpel in gebruik moeten zijn.

Deze eenvoud en duidelijkheid hanteren we ook in ons dagelijks werk, met de kracht van Agile. We beginnen de dag met evalueren en communiceren; wat ging goed, wat kan beter? Vanaf de beginfase word je als klant bij elke sprint betrokken, zodat er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Door een complex project op te delen in afgebakende stukjes, ontstaat snel een Minimum Viable Product waar je iets mee kunt. 

Waar wij in geloven.

Doe het anders

Overal om je heen 'doet wel iemand iets met IT'. Maar hoe blijf je onderscheidend in de digitale jungle? Waar zit je doelgroep echt op te wachten? Wat vandaag goed is, kan morgen beter. Voorop lopen en inspireren zijn onze drijfveren.

Verder kijken

We realiseren online oplossingen met een sterke focus op `die mensen aan de andere kant van het scherm’. De eindgebruiker. Jouw doelgroep. Een opdracht is voor ons pas succesvol als de eindgebruiker dit ook zo ervaart (en deze heeft altijd gelijk).

1 + 1 = 3

Partnerships in plaats van klantenrelaties. Een echte samenwerking bestaat uit vertrouwen, transparantie en durven te delen. Bij ons is afspraak écht afspraak en gaan we het gesprek aan als iets een keer minder goed gaat. Alleen door een eerlijke relatie aan te gaan haal je het beste in elkaar naar boven.

Plezier voorop

Energie moet uit meer komen dan alleen onze heerlijke koffie. Een potje tafeltennis, een feestje op z'n tijd of gewoon lol met je collega's houdt ons hele team alert en betrokken.

Safety by design

Digitale innovaties brengen risico’s met zich mee. Cybercriminaliteit stijgt terwijl veranderende wetgeving het steeds ingewikkelder maakt om online zaken te doen. Onze juridische achterban houdt ons op de hoogte terwijl onze hackers telkens weer de nieuwste technieken uitproberen om te kijken of het kapot te krijgen is. Werken conform ‘safety by design’ is onze standaard.

Building blocks

Met onze 'building blocks', oftewel proven technology die we snel en eenvoudig kunnen inzetten, ontwikkelen we een solide fundament voor iedere innovatieve oplossing. Eerst combineren en koppelen we verschillende onderdelen met datastromen. Daarna voorzien we deze van een voor jouw organisatie uniek gemaakte applicatielaag, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Zonder de risico’s en kinderziektes, en toch precies dat waarmee je organisatie verder komt. 

Ownership & action

Onze professionals zijn eigenaar van het werk dat ze leveren. Als organisatie zorgen wij voor veiligheid waarbinnen beslissingen kunnen worden genomen, zodat teams steeds meer groeien richting het maken van de beste keuze. Het nemen van de bijbehorende verantwoordelijkheid zorgt voor meer voldoening en betrokkenheid bij het eindresultaat.

Realiseer online ambities
met impact.

Onze uitleg is helder, onze vragen zijn kritisch. Wij vinden dat toepassingen bruikbaar moeten zijn, managementinformatie leesbaar en websites gebruiksvriendelijk. We beginnen klein, doen onderzoek, praten met de doelgroep en toetsen aannames zo vroeg mogelijk. 

Samen realiseren wij online ambities met impact. Oplossingen die gegarandeerd zekerheid en rendement bieden, want daar draait het uiteindelijk om. Wil je weten wat optimaal digitaal voor jouw organisatie kan betekenen? De koffie staat klaar.

Vacatures
en Stages

Als sterk groeiende organisatie met ambitieuze doelstellingen zoeken wij ter uitbreiding:


 

Of stuur een open sollicitatie naar: vacature@ivengi.com
 

Lid van
NLdigital

Ivengi is aangesloten bij NLdigital. NLdigital is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is NLdigital dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector. NLdigital heeft in samenwerking met haar leden de Data Pro Code ontwikkeld: een concrete invulling van de eisen van de AVG. Deze code is specifiek voor verwerkers (data processors). Dit zijn ICT-bedrijven die in opdracht van een ander data verwerken.

ONZE
CERTIFICERINGEN

Ivengi is gecertificeerd voor:

We zeggen al lang dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, maar met deze certificaten staat nu zwart op wit dat we dit ook werkelijk doen!

Deel deze pagina op
Device Orientation