Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Direct naar hoofdinhoud

Over Ivengi

Digitaal probleem? Wij lossen het voor je op!

Wij zijn jouw partner voor digitale impact

Al ruim 22 jaar zetten wij ons dagelijks in in om jouw digitale vraagstukken op te lossen. Van software op maat tot complexe websites met verschillende koppelingen. Wij zorgen ervoor dat jij een bruikbare oplossing krijgt die perfect op jouw wensen is afgestemd. 

Gebruiksvriendelijke software en websites, daar draait het bij ons om. Samen gaan we voor online impact. 

Wat is jouw digitale uitdaging? Vertel het ons. 

Samen werken aan het beste resultaat

In 2002 zag Ivengi.com het levenslicht met oprichters Guido Wintjens en Ivo Maas. Na ruim 22 jaar staan zij nog steeds aan het roer, versterkt door een team technische superhelden die zich dagelijks inzetten voor het allerbeste resultaat. 

Vanuit Maastricht en Eindhoven ontwikkelen wij bij Ivengi verschillende digitale oplossingen om vooruitstrevende organisaties nóg verder te helpen in deze online wereld. 
Wil jij ook vooruit? Dan zit je bij ons helemaal goed. 

Met onze ervaring en innovatieve kracht maken we jouw visie op digitaal gebied werkelijkheid. 

Scrum/Agile werken

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Wij houden van duidelijkheid en daarom werken wij scrum/agile. Dit maakt ons wendbaar bij het aanpakken van complexe vraagstukken. We hebben veel ervaring met deze werkwijze en ook veel gecertificeerde collega's. 

Als klant word je vanaf het begin bij de sprints betrokken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Doordat een project in afgebakende stukken wordt verdeeld, ontstaat er snel een Minimum Viable Product waar je al iets mee kunt. Je krijgt snel resultaat te zien en kunt bijsturen waar nodig, zodat het eindresultaat klopt. 

Scrum/agile geeft inzicht, duidelijkheid en betrokkenheid. 

Zo helpen we onze klanten verder

Doe het anders

In een wereld waarin 'iedereen iets met IT doet' is het lastiger dan ooit om onderscheidend te blijven. Wat vandaag de norm is, is morgen al verouderd. Wij helpen je in deze razendsnelle digitale jungle zodat jij met jouw IT-oplossing ├ęcht impact kan maken.

Verder kijken

Online oplossingen in overvloed. Maar hoeveel zijn ├ęcht gericht op eindgebruikers, op jouw doelgroep? Wij focussen niet alleen op de techniek, maar ook op de gebruiker. Een opdracht is pas succesvol als de eindgebruiker dit ook zo ervaart.

Krachten bundelen

In deze individualistische wereld is het verfrissend om een partner te hebben die gelooft in de kracht van samenwerking. Met een langdurige relatie halen we het beste in elkaar naar boven. En door onze superkrachten te bundelen, realiseren we jouw visie!

Een goede balans

We werken graag hard, maar moeten af en toe ook onze batterij opladen. Energie komt uit meer dan alleen een kopje verse koffie. Een potje tafeltennis, een feestje op z'n tijd of lol met collega's houdt ons hele team alert en betrokken.

Lid van NLDigital

Ivengi is aangesloten bij NLdigital. NLdigital is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is NLdigital dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector.

NLdigital heeft in samenwerking met haar leden de Data Pro Code ontwikkeld: een concrete invulling van de eisen van de AVG. Deze code is specifiek voor verwerkers (data processors). Dit zijn ICT-bedrijven die in opdracht van een ander data verwerken.

Onze
certificeringen

Kwaliteit en informatiebeveiliging staan bij ons op nummer één. En om te bewijzen dat we dit serieus nemen, voldoen wij aan de strengste beveiligingsnormen op ICT-gebied zoals ISO 27001NEN 7510DigiD en Data Pro Code.

Hiermee tonen we aan dat onze software-applicaties en websites voldoen aan de strenge veiligeidseisen die er worden gesteld. Zo weet jij zeker dat je een eindproduct krijgt dat veilig is en voldoet aan alle wet- en regelgeving. 

Wij en onze datacenters worden regelmatig getoetst door middel van controles, pentesten en audits. Door constante checks die worden uitgevoerd, brengen we proactief mogelijke risico's in kaart en pakken deze direct aan. 

DEEL DEZE PAGINA