Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Stel je vraag via onze servicedesk
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
Beheer je website via iManager
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Neem contact op met Ivengi
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Service vragen aan Ivengi Terug naar de website
zoeken op de website
Direct naar hoofdinhoud

Wat doen wij?

Wij helpen jou vooruit met een passende digitale oplossing.

Digitale uitdaging? #optimaal digitaal

Of je nou software op maat nodig hebt, of juist een complexe website met verschillende koppelingen. Bij ons ben je aan het juiste adres met jouw digitale vraagstuk. Geen uitdaging is ons te groot. En je krijgt van ons niet zomaar een digitale oplossing, maar we zorgen ervoor dat jij optimaal digitaal kunt zijn.  

#optimaaldigitaal staat voor meer dan een website of app. We helpen je op weg bij jouw digitale strategie en samen bereiken we jouw stip op de horizon.

Jouw digitale reis begint bij ons. 

Benieuwd welke vraagstukken we al hebben opgelost? Bekijk onze producten die we ook voor jou kunnen inzetten. 

Onze diensten en producten

We helpen jou op weg met software of een complexe website met koppelingen op maat. Eerst brengen we samen jouw wensen in kaart en kijken we welke digitale oplossing het best past. We denken mee en stellen kritische vragen zodat we jouw whishlist compleet hebben. En dan gaan we voor jou aan de slag.

We hebben de afgelopen 22 jaar al veel gave digitale oplossingen gebouwd. Voorbeelden zien? 

Bekijk onze productpagina 

Heb je een digitaal vraagstuk dat hier nog niet tussen staat?

Kom langs om je wensen te bespreken

Op weg naar jouw succes

De route in kaart brengen

In de eerste fase doen we een nulmeting en brengen we jouw wensen in kaart. Welke uitdagingen zijn er? Door creatief mee te denken en en de juiste vragen te stellen, kunnen we een strategische route uitstippelen richting die passende oplossing op maat.

Goed voorbereid op reis

Vertrek jij op reis zonder je tas in te pakken? Wij ook niet. Dankzij een grondige analyse hebben we helder wat er nodig is voor jouw vraagstuk. Met de een routekaart met de KPI's van jouw organisatie, kunnen we vertrekken. Op naar die stip op de horizon!

Ready for take off!

Met jouw wensenlijstje voor ogen gaan we van start. Tijdens ons scrum/agile ontwikkelproces checken we regelmatig met jou of we nog op de goede weg zitten. Alleen samen bereiken we de eindbestemming en komen we tot optimaal resultaat.

Een succesvol vervolg

Na lancering is het werk nog lang niet klaar. Samen met jou blijven we bijsturen en zijn we pas tevreden als jouw digitale oplossing ook ├ęcht de juiste conversies oplevert en resultaat boekt. Groeien doen we door samen kritisch te blijven evalueren.

Ivengi.com
Van goed idee tot een bruikbaar eindproduct.
Wij realiseren voor jou de perfecte oplossing.

Een partner
voor resultaat

We zijn meer dan een IT-bedrijf. Wij zijn een partner die je helpt om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. We werken met jou samen om je doelstellingen te behalen en je succes te vergroten. Zo kun jij je onderscheiden bij je concurrentie. 

Lees hieronder hoe we jou ook op strategisch gebied vooruit helpen. 

Strategie

Een goed begin is het halve werk. Samen met jou stellen we vast wat precies het probleem is en hoe we dit gaan aanpakken. Het is belangrijk dat de uiteindelijke oplossing ook in jouw strategische visie past. Door middel van design thinking achterhalen we wat precies de behoeften zijn van jouw klanten en komen we tot een innovatieve oplossing. 

Innovatie

Durven te innoveren is belangrijk om vooruit te komen in deze digitale wereld. We zetten de nieuwste innovaties in om toekomstbestendige websites, apps en software te ontwikkelen. Denk hierbij aan Artificial Intelligence om klantenservice te ondersteunen of je onderwijstool interactiever te maken. Digitaal innoveren begint hier. 

Development

Ons team bestaat uit ervaren IT-professionals die via een scrum/agile op een gestructureerde wijze websites en softwareoplossingen ontwikkelen. De focus van het eindproduct ligt op de gebruiker, maar moet ook voldoen aan de gestelde doelstellingen van jou als klant. Er is aandacht voor continue verbetering en via vastgelegde processen wordt de kwaliteit en continuering gewaarborgd. 

Communicatie

Helder communiceren met je doelgroep is waar het om draait. Communicatie zit 'm niet alleen in heldere teksten, maar ook in een gebruikersvriendelijke user interface. Door dit op de juiste manier met elkaar te combineren, zal jouw eindproduct de juiste resultaten boeken en levert het waarde op voor jouw gebruikers. 

Design

In de ontwerpfase werken we visueel jouw wensen uit zodat je een eerste indruk krijgt hoe het eruit gaat zien. Hiervoor hebben we verschillende UX/UI specialisten in dienst. Over elke kleurstelling en plaatsing van knopje wordt nagedacht zodat jouw eindproduct optimaal zal werken. Design is niet alleen belangrijk tijdens de ontwikkeling, maar ook na lancering is het belangrijk om te blijven optimaliseren. Het draait immers om de gehele customer journey, van begin tot eind. 

Testen en optimaliseren

Elke digitale oplossing wordt uitvoerig getest. Werkt alles zoals het moet, is het gebruikersvriendelijk en hoe zit het met de efficiëntie? Als klant wordt je nauw betrokken bij het testen en optimaliseren zodat we er zeker van zijn dat het eindproduct aan al jouw wensen voldoet. Na livegang is het werk nog niet klaar en blijven we samen jouw product optimaliseren. 

DEEL DEZE PAGINA