Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Direct naar hoofdinhoud

Complexe website

Een complexe website met externe koppelingen voor meer conversie.

Complexe websites met
de juiste koppelingen

Tegenwoordig kan iedereen een WordPress website opzetten. Maar heb je een complexe(re) website nodig met verschillende koppelingen met externe systemen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou wil koppelen met een recruitmentsysteem, marketing automation tools of CRM-software zoals AFAS en Salesforce. Ook kunnen we je helpen bij het realiseren van een koppeling met interne software. Niets is ons te complex!

Samen met jou brengen we alle wensen in kaart zodat je een website krijgt die precies bij jou past. Of ben je misschien toch op zoek naar software op maat? Ook dan helpen we je graag verder. 

Een aantal digitale vraagstukken hebben we al opgelost. Wil je weten welke?

Bekijk onze productpagina

Zit jouw vraagstuk hier toch niet tussen? Kom dan langs om je wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. 

Koppelen met
interne software

Heb je een koppeling nodig met een intern systeem zoals Microsoft Dynamics of maatwerk software? Geen probleem! We kunnen met bijna alle systemen koppelen en kijken graag samen met jou hoe we dat gaan realiseren. Hoe complexer, hoe beter. We zijn altijd in voor een stevige uitdaging. 

Wil je een maatwerk oplossing, kom dan eerst bij ons langs om je wensen in kaart te brengen. Zo kunnen we je beter adviseren over de juiste oplossing en krijg jij een website of koppeling die precies bij jou past. 

Koppelen met jouw recruitmentsysteem

Heb jij al een aparte werkenbij-website om nog beter te kunnen werven? Met een aparte website voor je vacatures kun je werkzoekenden laten zien waarom ze voor jouw organisatie moeten kiezen. Je hebt de mogelijkheid om video's te plaatsen over hoe het er op de werkvloer aan toe gaat of laat je werknemers aan het woord. Omdat je werkenbij-website één specifieke doelgroep heeft, kun je je hier nog beter op richten. 

Om het sollicitatieproces nog soepeler te laten verlopen, kun je je werkenbij-website via API koppelen aan jouw ATS-systeem of recruitmentsysteem. Dankzij deze koppeling kun je vacatures automatisch ophalen en ook sollicitaties via de website binnen laten komen in jouw systeem. Dit scheelt tijd en werk voor jouw recruiters!

We kunnen al met verschillende systemen koppelen, waaronder AFAS, EasyCruit, HROffice, Helloflex, Salesforce en Otys. Werk je met een ander systeem? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Koppelen met Marketing Automation

Wil je je marketing automation naar een nóg hoger niveau tillen? Zorg dan dat jouw website gekoppeld is aan een tool als ActiveDEMAND of MailerLite. Met zo'n koppeling kun je automatisch workflows starten zodat er na inschrijving via jouw website automatische opvolging plaatsvindt. Dankzij profilering kun je contactpersonen persoonlijk benaderen, waardoor de kans groter is dat ze jouw bericht ook lezen. Er is ook mogelijkheid tot segmentatie waardoor contacten op je maillijst alleen mailings ontvangen die voor hen relevant zijn. Personalisatie is tegenwoordig key!

Maak je nog geen gebruik van marketing automation maar wil je hier wel graag mee starten? Ook daarmee kunnen we je helpen. We realiseren niet alleen de technische koppeling, maar schakelen ook de juiste expertise in om je te helpen bij het opzetten van marketing automation workflows. Zo krijg jij passende marketing funnels en geautomatiseerde customer journeys om je business vooruit te helpen.

Koppelen met
AFAS software

Ben je klaar met repetitieve taken en fouten die handmatig werk met zich meebrengt? Dankzij een naadloze koppeling tussen je website en een CMS-software zoals AFAS, kun je processen automatiseren en je werknemers efficiënter laten werken. En met minder handmatige acties, bespaar je ook kosten. Een efficiëntere workflow is positief voor de interne medewerkers, maar je verbetert ook je klanttevredenheid. Betere én snellere service voor je klanten. Wat wil je nog meer? 

Je kunt een API-koppeling met AFAS gebruiken om je sollicitatieproces te stroomlijnen zoals Sitech, maar je kunt ook verschillende andere workflows koppelen.

We bespreken graag waar je nu vastloopt en hoe een koppeling met AFAS jouw processen kan verbeteren. 

Koppelen met
Salesforce

Door je website te koppelen aan een cloud-based software en CRM-systeem zoals Salesforce kun je de beleving en customer journey van je klanten nog beter maken. En daarnaast ook je interne processen optimaliseren. Door te automatiseren is handmatig werk en foutgevoelig werk niet meer nodig.

Bied je klanten een gepersonaliseerde ervaring gebaseerd op hun interactie met jouw website. Dankzij een koppeling komen al deze gegevens centraal op één plek te staan, zodat alle afdelingen toegang hebben tot dezelfde informatie. Van verkoop tot klantenservice. Zo kun jij je klanten nóg beter van dienst zijn. 

Van kleine tot grote onderneming, een koppeling met Salesforce kan helpen om je klantrelaties te versterken, je marketingactiviteiten te optimaliseren en je interne bedrijfsprocessen te stroomlijnen. 

DEEL DEZE PAGINA