Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Direct naar hoofdinhoud

Onze
certificeringen

Onze Certificeringen

Kwaliteit en dataveiligheid staan bij ons altijd voorop. Om aan te tonen dat we dit ook écht serieus nemen en dat we een betrouwbare partner zijn als het gaat om informatiebeveiliging, zijn we gecertificeerd voor:

ISO 27001

NEN 7510

DigiD

Data Pro Code

Meer over onze certificeringen

ISO 27001 is een internationaal erkende norm die richtlijnen geeft voor het beheer van informatiebeveiliging binnen een organisatie. De norm is ontworpen om organisaties te helpen hun vertrouwelijke informatie veilig te houden en te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of openbaarmaking. 

NEN 7510 is een Nederlandse norm die specifiek is gericht op informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. De norm is gebaseerd op de internationale norm ISO 27001, maar bevat aanvullende eisen die relevant zijn voor de zorgsector.

Met een DigiD-certificering bewijzen we dat onze applicaties betrouwbaar zij en veilig zijn om mee in te loggen met je DigiD. Websites en applicaties met een DigiD-certificering voldoen aan strenge veiligheidseisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse overheid. 

De Data Pro Code is een bewijs dat een organisatie voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De certificering wordt uitgegeven door NLdigital, een branchevereniging van ICT-leveranciers in Nederland.