Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Direct naar hoofdinhoud

Software

Maatwerk software die perfect voor jou werkt.

Vooruit met software op maat

Of je nou een app, portaal of dashboard nodig hebt of graag aan de slag wil met Internet of Things of procesoptimalisatie; je bent bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je vooruit in deze digitale wereld met software op maat. Of ben je op zoek naar een complexe website met externe koppelingen? Ook dan helpen we je graag verder. 

Een aantal digitale vraagstukken hebben we al opgelost. Wil je weten welke?

Bekijk onze productpagina

Zit jouw vraagstuk hier toch niet tussen? Kom dan langs om je wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. 

Full service met een
Progressive Web App

Als gerenommeerd softwareontwikkelaar weten we heel goed welke meerwaarde een app kan bieden. Gewoon online zijn is niet meer voldoende in een wereld waarmee je met één klik op je smartphone alles kunt regelen. Van navigeren naar je eindbestemming tot het boeken van een parkeerplek.

Bij ons zit je goed voor een app op maat waarmee jij de beste service kunt bieden. Je krijgt van ons een Progressive Web App (PWA); een sterke mix tussen een website en native mobiele app. Een PWA kan als mobiele app en als website gebruikt worden en is geschikt voor alle devices.

Weet jij op welke manier een app jouw organisatie een boost kan geven? We denken hierin graag met je mee voordat we voor jou een app op maat ontwikkelen.  

De voordelen van een PWA

Atlijd en overal

Stel je eens voor. Tijdens een klantgesprek zijn de bestelhistorie of openstaande offertes online beschikbaar voor je accountmanager zodat hij weet waarop in te spelen.

Of direct een werkbon op het scherm ondertekenen die wordt doorgestuurd naar je administratie zodat je sneller kunt factureren.

Bied klanten meer

Bied je klant meer dan de standaard website. Verzamel relevante diensten en informatie in één aantrekkelijke app door vooraf te analyseren waar ze écht op zitten te wachten.

Geef je klanten geen kopie van een online brochure, maar zorg voor interactie, snelheid, gemak en overzicht.

24/7 open met een
self-service portaal

Massacommunicatie is verleden tijd en een persoonlijke touch is tegenwoordig een must. Communicatie en service die zijn afgestemd op de gebruiker. Met een self-service portal zijn jouw bedrijf en informatie op elk moment online beschikbaar en kun je op maat communiceren.

Met een portal staat de deur naar jouw bedrijf altijd open. 

De verwachtingen van gebruikers worden telkens hoger. Je krijgt van ons daarom een klantvriendelijke oplossing om je processen nog beter te stroomlijnen en te optimaliseren.

De voordelen van een portaal

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, betere service, geen wachttijden en een hogere klanttevredenheid. Maak dit werkelijkheid. Dankzij een gebruiksvriendelijk self-service portaal ben je op een uiterst gastvrije manier altijd bereikbaar. Of het nu gaat om informatie delen, service aanvragen of storingen melden.

Meer service & lagere kosten

Met een self-service portaal op maat geef je je eigen organisatie én je klanten de mogelijkheid om repetitieve handelingen zelf online af te handelen. Zo kun je 24/7 service bieden. Dankzij API-integraties koppelen we jouw portaal aan de juiste systemen zodat je volledige workflow klopt.

Inzicht in je data
met een dashboard

Informatiemanagement is heel letterlijk: het managen van informatie. En dat begint bij het inzichtelijk maken van big data. Big data gaat vooral om volume. Binnen elke organisatie zijn er verschillende databronnen die elk een belangrijke rol vervullen. Denk aan voorraadbeheer, financiële gegevens, klantgegevens en andere softwarepakketten en -koppelingen.

Door hier op een slimme manier structuur in aan te brengen, krijg je meer inzicht in de beschikbare data.

Voordelen van een dashboard

Verschillende koppelingen

Met ons eigen CMS-systeem iManager en eventuele API-koppelingen naar andere software, kan er één overzichtelijk rapportage dashboard gemaakt worden. In dit dashboard ziet elke rol in je organisatie direct de informatie die voor hen relevant is.

Veiligheid op nummer één

We werken in een volledig beveiligde omgeving waar security en privacy altijd op één staat. Met verschillende certificeringen op zak, voldoen we aan de hoge standaard voor informatiebeveiliging en verwerking van data en zijn we AVG-proof.

Verbinding met
Internet of Things

Alles staat met elkaar in verbinding. Het lijkt soms nog erg ver weg, maar we raken steeds meer gewend aan het gemak van deze ontwikkelingen. Het is belangrijk om hier op tijd op in te spelen, zodat ook jouw organisatie niet achterblijft. 

Bakens, NFC en narrowband IT zijn allemaal termen en technieken van IoT. Ze stellen je in staat om producten en klanten te volgen, te bedienen en je dienstverlening te verbeteren. Zorg dat je op tijd aanhaakt zodat je je concurrenten altijd een stap voor blijft. 

Bij ons krijg jij maatwerk software. Wij denken met je mee voor een optimaal digitale oplossing. 

De voordelen van Internet of Things

Think outside of the box

De mogelijkheden van Internet of Things zijn eindeloos; van slimme bomen die laten weten wanneer ze water nodig hebben tot het volgen van gevoelige ouderen met alzheimer. Wij denken buiten de vaste kaders en zoeken voor jou een digitale oplossing op maat. Zo kun jij vooruit.

Wees flexibel en groei mee

In deze digitale wereld is het belangrijk om flexibel te blijven. Artificial Intelligence zal een grote rol gaan spelen, maar grote veranderingen hebben altijd al plaatsgevonden. Een mobiele telefoon vonden we 25 jaar geleden nog raar, nu kunnen we niet meer zonder! Sta open voor nieuwe mogelijkheden en groei mee.

Werk efficiënter met verbeterde processen

Door workflows en processen te verbeteren, te stroomlijnen en te automatiseren, zorg je voor een efficiëntere en relaxtere werkplek. Weg met die grote stapels papier, dubbel werk, inefficiëntie en een onnodig hoge werkdruk. Zorg dat je niet meer, maar slimmer gaat werken!

Door processen en workflows te analyseren en in kaart te brengen, zie je vanzelf waar dubbele of overbodige stappen zitten en waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Je kunt ervoor kiezen om het werkproces aan te passen of je kunt ze stroomlijnen door middel van automatisering.

Efficiënter werken willen we toch allemaal? Samen met jou onderzoeken we wat er beter kan in jouw workflow.

Voordelen van proceoptimalisatie

Alles centraal op één plek

Door je processen en workflows samen te brengen en op één centrale plek te managen, krijg je meer inzicht. Weg met dubbel en dus inefficiënt werk. Zo creëer je een relaxte werkplek voor al je werknemers. En tevreden werknemers zijn goud waard!

Kleine investering, groot resultaat

Met procesoptimalisatie kun je door een relatief kleine investering gemakkelijk hogere winsten en lagere kosten realiseren. Jouw 'winkel' blijft ook gewoon open terwijl de digitale verbouwing in volle gang is. Stap voor stap werken we naar het grotere geheel toe.

Spring eruit met
unieke software

Dankzij een software applicatie die perfect bij jouw organisatie en/of dienstverlening past, kun je jezelf onderscheiden ten opzichte van je concurrenten. 

Wij zorgen ervoor dat jij de rest altijd een stapje voor bent met een innovatieve oplossing. 

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. 

DEEL DEZE PAGINA