Skip to main content
×

Opvolging kennissessie

Digitale toegankelijkheid

Presentaties

Nog bedankt voor je deelname aan de recente kennissessie "Digitale toegankelijkheid". Naar aanleiding van de reacties op die ochtend, hebben we hierbij de drie presentaties digitaal voor je beschikbaar gesteld. Je kunt deze hieronder in PDF vorm downloaden. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met je contactpersoon bij Ivengi.

Aankomende training Google Analytics

Vanuit de interesse die getoond werd na de kennissessie, willen we een speciale introductietraining voor Google Analytics 4 gaan aanbieden. In deze training, die een dagdeel in beslag zal nemen, krijg je een complete introductie van de nieuwe Google Analytics 4 en zul je concreet aan de slag gaan om te kijken hoe je Google Analytics kunt gebruiken. 

Enige vereiste voor deze training is een geldig gmail adres met, indien beschikbaar, hieraan gekoppeld je Google Analytics account.

Interesse? Vul dan onderstaande formulier in om op de hoogte te blijven van deze aankomende training.

Google Analytics Dashboard en Rapportage

We assisteren ook graag bij het opstellen van een op maat gemaakt dashboard met alle belangrijke KPI's voor jullie website. Middels een dashboard wordt het eenvoudig om de belangrijkste gegevens van de website inzichtelijk te maken. Dit scheelt veel tijd en verlaagd de kans dat Google Analytics niet actief wordt gebruikt. 

Daarbij stellen we ook altijd een automatische maandelijkse rapportage in zodat je één keer per maand een mail met het overzicht krijgt van de belangrijkste gebeurtenissen op de website.  

De kosten voor het inrichten van een standaard dashboard kost € 680,-. Als er speciale wensen of meerdere websites zijn, dan bespreken we dit graag.

Aanmelden

Interesse in een van onderstaande onderwerpen? Vul het formulier in en we nemen vervolgens contact met je op om dit nader af te stemmen.

Ik heb interesse in:Device Orientation