Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Stel je vraag via onze servicedesk
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
Beheer je website via iManager
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Neem contact op met Ivengi
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Service vragen aan Ivengi Terug naar de website
zoeken op de website
Direct naar hoofdinhoud

Realisatie website met huurdersportaal

Daelmans biedt niet thuis alleen een fijne woonervaring, maar nu ook online met een nieuwe website.

Realisatie website met huurdersportaal

Daelmans Vastgoed wilde een nieuwe corporate website met fris en modern design dat uitstraalt waar zij als merk voor staan. Door de content op de juiste manier te presenteren aan bezoekers, moest de nieuwe website voor meer conversie zorgen. De website had ook een geïntegreerd huudersportaal waarmee Daelmans Vastgoed hun huurders extra service kon bieden. Het was belangrijk dat deze service voor de huurders behouden bleef, maar dan met dezelfde look en feel als de toekomstige website. 

Voor deze opdracht hebben we samengewerkt met de ontwerpers van Fam. Fraipont. Zij zijn sterke merkenbouwers die zich hebben gericht op het vernieuwde merk "Daelmans Vastgoed". Wij hebben hun visie technisch tot leven gebracht. 

Over Daelmans Vastgoed

Daelmans Vastgoed is een Nederlands familiebedrijf dat actief is in de vastgoedsector. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling, verhuur en het beheer van commercieel onroerend goed, met een focus op duurzame en hoogwaardige vastgoedprojecten. Ze zijn betrokken bij diverse projecten, waaronder kantoren, winkelruimtes en logistieke centra.

Ook staat Daelmans Vastgoed bekend om zijn professionele aanpak en inzet voor kwaliteit en duurzaamheid in de vastgoedmarkt. Ze blijven innoveren en aanpassen aan de veranderende behoeften van de markt en hun klanten.

Over Familie Fraipont

"Bij Fam. Fraipont geloven we dat de vorm ontstaat vanuit de inhoud, vanuit het DNA van een bedrijf. Samen met Daelmans zijn we een mooi traject aangevlogen waarbij er een nieuwe huisstijl is uitgerold. Vervolgens is de gehele website van Daelmans vernieuwd qua structuur en in de nieuwe huisstijl gezet. In een vroeg stadium hebben we hier op een hele constructieve wijze samen mogen werken met Ivengi.

Van schets, naar blauwdruk, naar design, naar resultaat.

Door samen de klant mee te nemen in het traject en op de juiste momenten te zorgen voor mogelijkheid tot bijsturen en feedback, is er een prachtig resultaat ontstaan, qua design (al zeggen we het zelf) en qua techniek."

Gerard Gubbels - Fam. Fraipont
De soepele samenwerking en gestroomlijnde communicatie met een technische partner als Ivengi is niet alleen een pre, maar heeft ook tot een synergie geleid!
 Ivengi.com
 Ivengi.com

Extra service met huurdersportaal

Om huurders op elk moment van de dag (extra) service te kunnen bieden, heeft Daelmans Vastgoed ook gekozen voor een vernieuwd huurdersportaal. Op dit portaal kunnen huurders eenvoudig inloggen om hun gegevens in te zien, wijzigingen door te geven of een opzegformulier in te vullen. Daarnaast zien ze ook snel wie hun huurwoning beheert en met wie ze contact op kunnen nemen voor onderhoud of reparaties. 

Het huurdersportal heeft dezelfde frisse en moderne uitstraling gekregen als de nieuwe website en is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij dit gebruikersvriendelijke portal worden de eerste verzoeken en vragen opgevangen, wat voor een tijdsbesparing zorgt voor de interne werknemers bij Daelmans Vastgoed.

Ook een portal dat bij jouw bedrijf past?

Wil je ook 24/7 bereikbaar zijn voor je klanten of leveranciers en daarbij gelijk je interne processen verbeteren? Kies voor een portal op maat dat middels API gekoppeld wordt aan jouw software. Zo kun je in je bekende systemen blijven werken en is er een naadloze koppeling voor gebruikers van jouw portal. 

Kom eens langs om de knelpunten van jouw organisatie te bespreken zodat we een oplossing op maat kunnen bieden. 

Contact met Laszlo Graven

CONTACT?

Laszlo Graven

Business Manager
DEEL DEZE PAGINA