Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Stel je vraag via onze servicedesk
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
Beheer je website via iManager
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Neem contact op met Ivengi
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Service vragen aan Ivengi Terug naar de website
zoeken op de website
Direct naar hoofdinhoud

Leolux dealerportaal

Eén portaal voor alle dealers.

Over Leolux

Al tachtig jaar laten de specialisten van Leolux zich uitdagen door designers en kunstenaars om innovatieve ideeen over vorm, materialen en comfort te vertalen naar heerlijke zitmeubelen.

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubelstuk dat precies past bij de klant. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt: in modellen, comfortopties, stof- en leer bekledingen en kleuren. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubelstuk klaar voor aflevering. Dat kan alleen omdat Leolux in Nederland, vlakbij haar afzetmarkt, produceert met uitgekiende logistieke systemen. Zo creëert Leolux pluriforme meubelen voor pluriforme mensen.

De uitdaging

Leolux was op zoek naar een totaalleverancier voor hun digitale diensten, die niet alleen een goede website kon maken, maar ook een partner die koppelingen kon leggen naar hun interne systemen. Verder moest de partner in staat zijn zich in te leven en mee te denken. Deze partner hebben ze gevonden in Ivengi!​

De oplossing

De oplossing is vrij breed opgezet. Zo is er allereerst een responsive website ontwikkeld van waar klanten en dealers een ingang hebben naar verschillende functionaliteiten:

  • Beeldenbank

De pers en dealers hebben de mogelijkheid om op één centrale plek alle fotomateriaal van Leolux in hoge resolutie te downloaden. Dit kan foto voor foto, maar ook in een batch.

  • Outlet store

Dealers hebben de mogelijkheid zelf producten van Leolux te selecteren, die ze uit hun collectie willen aanbieden.

  • Voorraadbeheer

Dealers hebben de mogelijkheid om hun voorraad actueel te houden. De gegevens worden automatisch het CRM systeem ingeschreven, zodat  Leolux deze gegevens centraal opgeslagen heeft en hier verder mee aan de slag kan.

  • Integratie 3D configurator

De topmodellen van Leolux zijn uitgewerkt in 3D. Op de website van Leolux kunnen bezoekers zelf kleuren/stoffen etc. instellen om zo hun eigen model samen te stellen.

Hans Filippini
Ivengi is voor ons een zakenpartner die een goede en stabiele webomgeving heeft ontwikkeld. Door de prettige samenwerking en wederzijdse interesse komen we ook tot oplossingen voor uitdagingen buiten deze scope.
Contact met Laszlo Graven

CONTACT?

Laszlo Graven

Business Manager
DEEL DEZE PAGINA