Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Stel je vraag via onze servicedesk
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
Beheer je website via iManager
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Neem contact op met Ivengi
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Service vragen aan Ivengi Terug naar de website
zoeken op de website
Direct naar hoofdinhoud

Mobiliteit voor Mobility-S

Mobiliteit in één handomdraai!

Sneller & makkelijker naar je bestemming

Mobility-S focust op bereikbaarheid in Strijp-S in Eindhoven. Innovatie op het gebied van mobiliteit met onder andere slimme parkeeroplossingen en deelfietsen.

Mobility-S richt zich op de mobiliteitsbehoefte van bezoekers en gebruikers van Strijp-S. Zo zijn naast de basis voorzieningen als parkeren en stallen van fietsen ook veel innovaties in onderzoek; denk bijvoorbeeld aan het delen van elektrische auto’s en slimme oplaadmogelijkheden voor auto’s (maar ook fietsen en scooters). Het zo efficiënt mogelijk plannen van je reis met apps, interactieve routeverwijzingen en de integratie met openbaar vervoer is volop in ontwikkeling.

De uitdaging

Het ontwikkelen van een app die gekoppeld moet worden met meerdere externe bronnen. De Mobility-S app moet zowel gekoppeld te worden aan de AXA omgeving (sloten van deelfietsen) als aan de Parkres parkeersoftware. Bij het combineren van deze datastromen is het van belang dat de juiste data wordt uitgewisseld om beter inzicht in managementinformatie te krijgen.

De oplossing

Mobility-S (Volker Wessels) maakt voor haar deelfietsen gebruik van slimme AXA sloten. Als ontwikkelaar van slimme mobiliteitsoplossingen integreert Ivengi deze in één mobiliteitsapp, gecombineerd met de mogelijkheid om toegang te verschaffen aan de abonnementhouders voor parkeerterreinen op Strijp-S.

Daarnaast beschikt Mobility-S over een slimme mobiliteitskaart, zoals op www.mobility-S.nl. Op deze manier hebben de klanten van Mobility-S één app waarmee ze snel en eenvoudig deelfietsen, parkeerplaatsen en laadpalen kunnen reserveren. Intuïtief gebruik en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke aspecten van de oplossing.

Contact met René Wintjens

CONTACT?

René Wintjens

Business Consultant
DEEL DEZE PAGINA