Skip to main content
×

Klopt jouw iMail mailtemplate nog?

Spamfilters zijn nóg strenger geworden, dus check of je e-mailtemplate wel in orde is!

Komt jouw bericht wel aan?

Mailen is onmisbaar voor je bedrijfscommunicatie. Van nieuws- en serviceberichten tot het verkopen van je product of dienst. Je verstuurt e-mails heel gemakkelijk met onze iMail nieuwsbriefmodule. Maar je wil natuurlijk niet dat ze ongelezen in de map met ongewenste e-mails terechtkomen!

Om een technisch verhaal kort te houden: afgelopen week heeft er wereldwijd een update van de spamfilters plaatsgevonden. Hierdoor zijn de richtlijnen nóg strenger. Er wordt nu bijvoorbeeld ook naar de opmaak gekeken. Zo kan het zijn dat de berichten die je vanuit de iMail nieuwsbriefmodule verstuurt, nu ineens als onbetrouwbaar worden aangemerkt. En dan verdwijnen ze direct in de map met ongewenste e-mail. Zonder dat je ontvanger er ook maar iets van heeft gelezen!

Klopt jouw template nog?

Wil je er zeker van zijn dat jouw e-mails nog steeds goed aankomen? Laat je iMail e-mailtemplate(s) dan even controleren en indien nodig aanpassen. Zo kun je met een gerust hart mailen via onze iMail nieuwsbriefmodule en weet je zeker dat je berichten niet direct in de spambox van de ontvanger terechtkomen. 

De kosten voor het aanpassen per iMailtemplate: 2 uur. Dit kan verrekend worden met een strippenkaart. 

Neem contact op

Wil je je iMail e-mailtemplate(s) even laten nakijken of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Communicatie & Business Consultant Nadine. Dan zorgen wij ervoor dat je snel weer zonder problemen via onze iMail nieuwsbriefmodule kunt communiceren!

Ik wil mijn iMail e-mailtemplate laten controleren

Deel deze pagina op
Device Orientation