Skip to main content
×

Klaar voor de digitale toekomst

De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan razendsnel. Als digitaal bedrijf vinden we het belangrijk om bij te blijven en goed voorbereid te zijn op de toekomst. Daarom deden een aantal collega's nieuwe kennis op tijdens de lessen van de Brightlands AI Academy.

Goed voorbereid op de toekomst

Onze wereld is continu in beweging en al helemaal op het gebied van technische ontwikkelingen.

Kunstmatige intelligentie raakt steeds meer geïntegreerd in ons dagelijkse leven én in het werkveld. De ontwikkelingen gaan momenteel razendsnel en als digitaal bedrijf vinden we het erg belangrijk om up-to-date en innovatief te blijven. Zo kunnen we onze klanten goed blijven adviseren over de verschillende mogelijkheden en hen begeleiden met slimme innovaties op het gebied van AI. Daarom hebben een aantal collega's nieuwe kennis opgedaan tijdens de lessen van de Brightlands AI Academy. 

De Brightlands AI Academy is een programma van 12 weken waarin organisaties worden klaargestoomd voor de toekomst. Theorie en praktijk op het gebied van AI-technologie en Data Science worden met elkaar gecombineerd en de lessen worden verzorgd door partijen zoals Maastricht University, Fontys Venlo en Zuyd Hogeschool. Tijdens de opleiding zorgen zij voor kennis en begeleiding bij het omzetten van een data-gedreven idee naar een goed onderbouwde pitch, bedrijfsmodel of een business case.

Na een succesvolle presentatie van hun pitch op 12 december hebben Guido, Ivo, Rob en John hun certificaat voor de Brightlands AI Academy in ontvangst mogen nemen! Van harte gefeliciteerd! Met nieuwe inzichten en kennis op zak, zijn ze klaar voor de digitale toekomst. Ze zijn na deze opleiding nog beter in staat om mogelijke AI-toepassingen voor Ivengi en klanten te identificeren en samen met AI-specialisten de gewenste innovaties te realiseren.

Deel deze pagina op
Device Orientation