Skip to main content
×

Opnieuw geslaagd voor onze certificeringen!

Opnieuw geslaagd voor de ISO27001 en NEN7510 certificering!

Afgelopen maand heeft er na 3 jaar weer een volledige audit voor onze ISO27001 en NEN7510 certificering plaatsgevonden en we kunnen met gepaste trots vermelden dat we ook deze keer weer glansrijk zijn geslaagd! We voldoen aan de strenge normeisen die gesteld worden op het gebied van informatiebeveiliging. Onze certificeringen worden per 1 januari 2024 verlengd.

Alles nog steeds op orde

Hoewel we voorafgaand aan de audit door KIWA natuurlijk wisten dat we alles tot in de puntjes hadden geregeld, blijft het toch altijd spannend tot het eindoordeel is gegeven. We ontvingen van de auditor complimenten dat alles zo goed geregeld. Hij constateerde geen tekortkomingen en er waren ook geen verbeteringen nodig.

We zijn er trots op dat we alles op orde hebben, van onze processen tot de beveiliging en alles ertussenin. Hier is de afgelopen jaren dan ook hard aan gewerkt door onze trouwe Ivengers om ons op dit niveau te brengen én te houden. We gaan secuur om met de beveiliging van privacygevoelige data, onze beveiligingsmaatregelen zijn op orde, onze processen zijn goed en duidelijk vastgelegd én we volgen deze ook op. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

We zijn een veilige partner in de digitale wereld en hiermee staat zwart op wit dat we doen wat we zeggen.
Deel deze pagina op
Device Orientation