Skip to main content
×

Corona update

Ivengi heeft maatregelen getroffen, conform wens van het RIVM.

Getroffen maatregelen

Geachte relatie van Ivengi,

Naar aanleiding van het COVID-19 virus zien wij vele maatregelen die worden genomen om een grotere uitbraak tegen te gaan. Ivengi heeft ook diverse maatregelen genomen en we willen u hier graag over op ge de hoogte houden.

Onze medewerkers
We hebben onze medewerkers geïnstrueerd over eventuele besmetting, het voorkomen daarvan en de verantwoordelijkheid die wij hebben ten opzichte van onze medewerkers en relaties. Onze medewerkers volgen de richtlijnen van het RIVM.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van het virus, de verspreiding en de risico’s. Wij hebben expliciet afgestemd dat zij bij mogelijke klachten thuisblijven en indien nodig, zich volgens de voorgeschreven richtlijnen laten onderzoeken. Daarbij werken medewerkers nog steeds gedeeltelijk thuis.

Onze klanten
Om persoonlijk contact te beperken, verzoeken we afspraken zoveel mogelijk te laten plaatsvinden via digitale middelen.

Wij gaan ervan uit dat ook onze relaties de benodigde voorzorgsmaatregelen nemen en naast hun eigen medewerkers, hun cliënten en bezoekers, ook de gezondheid van onze medewerkers in acht nemen en ons informeren indien er een besmetting op uw locatie is.

Onze diensten
Ivengi is en blijft bereikbaar via het algemene telefoonnummer en/of het directe nummer van uw contactpersoon. Uiteraard zijn we altijd via e-mail (support@ivengi.com) bereikbaar!
 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op.
Namens het team van Ivengi.

Deel deze pagina op
Device Orientation