Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Stel je vraag via onze servicedesk
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
Beheer je website via iManager
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Neem contact op met Ivengi
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Service vragen aan Ivengi Terug naar de website
zoeken op de website
Direct naar hoofdinhoud
Ivengi.com

Gemeente Maastricht gaat aan de slag met Easyfunders

Vanaf april 2024 werkt ook Gemeente Maastricht met Easyfunders en maakt daarmee een einde aan de handmatige afhandeling van subsidies.

Easyfunders live in Maastricht

Vanaf deze maand werkt ook Gemeente Maastricht met onze Easyfunders software en maakt daarmee een einde aan de handmatige afhandeling van subsidies. De 50 miljoen euro aan subsidies die Maastricht jaarlijks verstrekt, gaan nu via het nieuwe online subsidieplatform.

Het subsidieproces is nu volledig gedigitaliseerd, waarmee handmatige fouten tot het verleden behoren. Dankzij DigiD kunnen aanvragers hun eigen aanvraag volgen en beheren. En ook is nu voor iedereen inzichtelijk waar de subsidies precies naartoe gaan. Geen handmatig en foutgevoelig werk meer, maar wel meer controle en meer inzicht.

Subsidieloket

Met Easyfunders is er een digitaal en toegankelijke subsidieloket neergezet waar inwoners en organisaties uit Gemeente Maastricht eenvoudig een subidieaanvraag kunnen doen. Ze kunnen gemakkelijk inzien wat de status van hun aanvraag is.  Het subsidieportaal bevat toelichting op de mogelijk aan te vragen subsidies en op het algemene subsidieproces.

Manon Fokke - Wethouder Maastricht
De burger kan snel zijn weg vinden, maar ook wij kunnen aan de achterkant goed bijhouden hoe het met de subsidieaanvraag staat.

Gruuts op deze samenwerking

Verantwoordelijk wethouder Manon Fokke is trots op het bereiken van deze mijlpaal. Ze verwacht dat tegen het einde van dit jaar alle subsidies in het nieuwe subsidieplatform zullen zijn ondergebracht.

Wij zijn net zo 'gruuts' op deze implementatie in onze thuisstad en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking met Gemeente Maastricht!

DEEL DEZE PAGINA