Skip to main content
×

Gewoon online is niet meer voldoende

Kan uw bedrijf nog zonder een mobiele website en/of app?

Met slechts alleen maar een website komt u vandaag de dag niet meer weg. Een groot gedeelte van de bezoekers bezoekt uw website via zijn mobiel. Cijfers geven zelfs aan dat veel websites vaker met een mobiel bezocht worden dan via de “normale” computer.

En sterker nog: Google beoordeelt ook uw website op het wel of niet mobiel beschikbaar zijn. Door de komst van de smartphone zoeken we steeds vaker informatie met onze mobiel. Het zijn niet alleen de mobiele websites die veel gebruikt worden, maar ook apps worden veelvuldig gebruikt.

Kan uw bedrijf nog zonder een mobiele website en/of app? Het antwoord is een duidelijk nee. Een website klaar voor de smartphone is iets dat ieder bedrijf nodig heeft, want anders kiezen we gewoon voor een andere website. Een app is makkelijk en handig en wij als mensen houden nu eenmaal van gemak. Nu we ook geen dataroaming meer kennen binnen de EU gaan we ook op vakantie in het buitenland meer apps gebruiken.

Moet uw bedrijf nou kiezen voor een mobiele website, een app, of heeft u beide nodig? Dat ligt aan veel criteria, maar natuurlijk helpen wij u graag in deze keuze. Feitelijk ligt het aan het doel dat u wilt bereiken en welke informatie hiervoor nodig is. Maar één ding is zeker u moet er iets mee!

Een aantal jaar geleden hadden we meestal twee schermen in huis. De TV en een computer, maar tegenwoordig hebben we meer dan 10 schermen in huis. Meerdere TV’s, iPad’s en smartphones en daarbij komen nog de apparaten met een slim display. Dus waar wacht u nog op? 

Deel deze pagina op
Device Orientation