Skip to main content
×

Juist nu optimaal digitaal

Sterker staan voor de toekomst

Het is geen verrassing dat we ons sinds corona richten op de interne (digitale) bedrijfsvoering. Daar waar mogelijk wordt al dan niet noodzakelijk op kosten bespaard. Dit moment biedt kansen om, mits uw organisatie hiervoor in een positie is, sterker te staan voor de toekomst.

Het is duidelijk dat de grootste kansen vaak liggen bij de digitale techniek. De mogelijkheden in de laatste jaren zijn verveelvoudigd: krachtige Cloud-platformen, de dalende prijs van IT-hardware (zoals IoT-sensoren) en het 5G-netwerk bieden betaalbare kansen aan Limburgse organisaties.

Ivengi helpt organisaties om kansen te zien én om ze te grijpen

Neem bijvoorbeeld WML, dankzij onze software bieden zij de mogelijkheid aan alle Limburgse huishoudens om online hun waterstand door te geven. Gebruikersvriendelijk aan de voorkant en slim ingericht aan de achterkant. Ook de bomen op de groene loper in Maastricht doen mee aan de digitale transformatie. Elke boom heeft een eigen sensor waardoor het onderhoudsteam precies weet wat de bomen nodig hebben om gezond te blijven.

Dat overal kansen zijn blijkt ook bij onze MKB klanten. We zien dat verschillende softwarepakketten inmiddels gemeengoed zijn. Dit is meestal echter pas het begin van de digitale transformatie. Zendkracht zag de kans om een stap verder te gaan door het recruitmentsysteem aan de website te koppelen. Zo wordt automatisch een profiel aangemaakt van alle kandidaten. Brands Compart zag een andere kans en heeft het gehele keuringsproces digitaal geoptimaliseerd middels een app. Inspecteurs kunnen keuringen zonder papier uitvoeren. Efficiënter, minder foutgevoelig én volledig AVG compliant.

Weet u al waar de kansen liggen voor uw organisatie?

De onderstaande vragen kunnen wellicht fungeren als startpunt:

  • Welke data voer ik twee (of meer) keer in?
  • Welke data staat nog op papier of in Excel?
  • Welke repetitieve taken zouden eventueel (deels) automatisch kunnen?
  • Welke data kan ik verzamelen die voor de organisatie, leveranciers of klanten waardevol is?
  • Welke data verzamel ik al waar nu niks mee gebeurt?

Wilt u zich wagen aan deze vragen en meer, óf hebt u zelf al een idee waar kansen liggen? Dan is de volgende stap om te praten met de Ivengers. Wij zijn technische superhelden met sociale skills die u graag verder helpen.

Interesse? Bel of mail onze business manager voor een kennismaking.

M: 06-29186102

E: rick.heijkens@ivengi.com

Meer weten?

Rick Heijkens

Business Manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation