Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Stel je vraag via onze servicedesk
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
Beheer je website via iManager
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Neem contact op met Ivengi
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Service vragen aan Ivengi Terug naar de website
zoeken op de website
Direct naar hoofdinhoud
Ivengi.com

Toegankelijke website gericht op conversie voor MET ggz

MET ggz wil hun informatie op een toegankelijke en prikkelarme website aanbieden en zocht een aparte werkenbij-website met de juiste API-koppeling voor efficiƫntere werving van nieuwe werknemers.

MET ggz

MET ggz is een Nederlandse organisatie met ongeveer 500 werknemers die geestelijke gezondheidzorg (GGZ) aanbiedt. Ze richten zich op het bieden van specialistische en generalistische zorg voor mensen met psychische klachten. Hun diensten variëren van behandeling voor milde tot ernstige mentale gezondheidsproblemen, op individuele of groepsbasis. MET ggz streeft naar een persoonlijke benadering en werkt vaak nauw samen met andere zorgverleners om cliënten een geïntegreerde zorgervaring te bieden.

Onlangs hebben we van MET ggz de opdracht gekregen om een nieuwe corporate website en werkenbij-website te realiseren. We denken tijdens het gehele ontwikkelproces actief mee; van de opzet van de menustructuur en navigatie tot het grafische ontwerp en de inzet van content management. Voor de werkenbij-website wordt een API-koppeling met hun ATS systeem Recruitee verzorgd.

Een prikkelarme en toegankelijke website

Het doel van MET ggz is een prikkelarme corporate website die hun drieledige doelgroep op de juiste manier voorziet van relevante informatie. Het gaat om uiteenlopende doelgroepen; hulpbehoevenden (cliënten/jongeren-volwassenen-ouderen/naasten), professionals en potentiële werknemers. Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de verschillende wensen van deze doelgroepen. Daarnaast ligt de focus ook op online toegankelijkheid en wordt bij de ontwikkeling gelet op de richtlijnen van de WCAG.

Werkenbij-website met de juiste koppeling

Om potentiële werknemers op de juiste manier aan te spreken en openstaande vacatures snel te kunnen vullen, realiseren we ook een aparte werkenbij-website voor MET ggz. Dankzij de API-koppeling met hun recruitmentsysteem Recruitee wordt ook het interne proces voor recruiters een stuk efficiënter.

Sturen op conversie en optimalisatie

Voor beide websites wordt sterk gestuurd op conversie en optimalisatie. Dankzij digitale rapportages worden de verschillende stakeholders periodiek op de hoogte gehouden van de bereikte KPI’s en behaalde resultaten.

DEEL DEZE PAGINA